Dragon’s Breath Zipline

Geniet van een van de langste zipline ter wereld boven water

The Dragon’s Breath, de naam is meer dan intrigerend. Het is een wonderlijke zipline (ook wel tokkelbaan genoemd) langs de kust van Haïti, waarbij je suist boven de zee en het strand.

Je glijdt maar net boven de golven die op het strand kapot slaan. En dat in het heerlijke klimaat van het Caribisch gebied.

Ziplinen is hangen aan een stalen kabel en zo de diepte in glijden. In Haïti heb je de Dragon's Breath, waarbij je van een heuvel af over een baai vliegt. Tot over de zee. Met uitzichten waar je stil van wordt. Of juist gaat gillen van de adrenaline....

Ontdek de beste tips voor deze bijzondere excursie. Waarbij je kunt lezen over de vlucht met het unieke uitzicht. En over de locatie en hoe je een kaartje kunt kopen voor jouw vlucht.

Je gaat niet alleen, maar juist met vrienden of bekenden naar beneden. Waarbij je een wedstrijdje kunt doen. Het is dan wel van belang rechtdoor te gaan. Daarvoor kun je handen uitspreiden om je evenwicht te bewaren.

De attractie is eigendom van de RoyalCaribbean, een cruisemaatschappij. En bij hen kun je ter plekke kaartjes regelen zodat je naar beneden mag.