Zwem met varkens op de Bahama’s

Een groepje varkens zwemt elke dag naar boten de zee in voor een snack

Zwemmen met varkens. Ja, het kan op de Bahama’s. De belangrijkste attracties zijn zon, zee, strand en … varkens. Het is een wonderlijke excursie, misschien wel een van de meest vreemde in je leven.

Want wist jij dat varkens konden zwemmen? In de zee nog wel. Veel toeristen kijken vreemd op als ze zien wat er naar hun boot komt zwemmen. De dieren zijn inmiddels wereldberoemd en een hit op YouTube. Maak kennis met de zwemmende varkens van de Bahama's. En jij kunt dit ook meemaken.

De wonderlijke zwemmende varkens

De zwemmende varkens van de Bahama's.

En als je hier bent en rond vraagt er naar weet iedereen wat je bedoelt. Waarbij ze je graag zullen helpen voor een kleine vergoeding.

Dus komen de dieren vrolijk aangezwommen als je daar met je boot arriveert. En wie wil kan met de dieren zwemmen. Wat toch wel een unieke ervaring in de wereld mag worden genoemd. 

De varkens liggen ook graag op het strand.

Hoe ziet de excursie zwemmen met varkens er uit?

Vraag ter plekke naar de mogelijkheden om dit mee te maken. En informeer altijd expliciet vooraf waar de hulp uit bestaat. Als het bijvoorbeeld een bootje is om je te brengen, vraag dan wat het kost. En of het heen en terug is bijvoorbeeld. Zodat je goed voorbereid op pad gaat. Waarbij je niet in de problemen komt.

Je kunt heerlijke foto’s maken op Pigs Beach op de Bahama’s.

Hou er rekening mee dat deze excursie door sociale media erg populair is geworden. Waarbij de kans dat je alleen bent miniem is geworden. Of je moet erg vroeg op pad gaan. Dan kun je geluk hebben. En heb je het strand en varkens voor jezelf.