Waarom moet ik dit dier zien?

De Tasmaanse duivel komt alleen in Tasmanië voor. De naam heeft hij gekregen omdat hij 's nachts angstaanjagend kan schreeuwen. Het dier is zelf 'slechts' een kleine meter groot (inclusief de staart van 30 cm). De kaken van dit dier zijn sterk genoeg om kleine kangoeroes en wallabies te grijpen.