Waarom moet ik hier heen?

Op een handgemaakt bamboevlot kun je raften over de Martha Brae rivier. Dit is geen raften op wild water, maar op je gemak dobberen door het landschap van Jamaica. De rivier loopt dwars door het tropisch regenwoud van Jamaica.

Het is een excursie die anders is dan het overbekende ‘raften’. Geen woest water, golven die over de boeg slaan en angst in je ogen. Raften op de Martha Brae rivier is super relaxt.

Onderweg kun je op de oevers wilde dieren zien en het geluid van de tropische vogels horen. De rafting is onder begeleiding van een gids, die je tevens veel informatie geeft over wat je ziet.

Meer informatie: www.jamaicarafting.com

Corno’s reistips:

Een vakantie naar Jamaica is zo geregeld. Je kunt alles zelf boeken of via een reisorganisatie een rondreis regelen. Hieronder mijn tips om je reis al dan niet zelf of georganiseerd te regelen.

Lees Mijn Reisverhaal over Jamaica:

Jamaica: Parel in de Cariben

‘Yah man!’ Het is de meest gehoorde term in Jamaica. Die bijna zingend wordt uitgesproken. En het staat voor alles wat het eiland in de Cariben uitstraalt.

Reisverhaal

Dit is mijn eerste reis naar Jamaica. Waarbij ik vooral benieuwd ben naar de diversiteit van het land. En naar de sfeer van het land. Tijdens mijn rondreis doe ik talloze excursies, waaronder enkele hele bijzondere. Op de foto voer ik...