Camper rondreis door Amerika

Ervaar de Verenigde Staten in je eigen camper

De Verenigde Staten is zeer geschikt voor een reis met een camper. Je hebt veel vrijheid in je route, maar kunt wel overnachten op campings met veel voorzieningen. Je kunt zelf je route bepalen, maar ook een vastgestelde route bepalen met slaapplekken. Waarbij alles al geregeld is en je eigenlijk nog maar hoeft te sturen.

Je kunt vaak campers ophalen in de ene stad en ze achterhalen in een andere stad. Dit was vroeger een stuk duurder, maar inmiddels is dit niet meer zo.

Een rondreis door de VS in een camper is erg populair. Met name een rondreis door het westen langs de vele natuurparken en steden als Las Vegas en San Francisco. Maar ook een rondreis door Florida is de moeite waard. Of van New York naar Miami. Er is keuze genoeg. Dit zijn de drie meest populaire routes met een camper.

Camper rondreis door het Westen van Amerika

Met natuurparken als Grand Canyon, Bryce Canyon, Death Valley, Yellowstone, Yosemite en eventueel Arches, Badlands en Joshua Tree bijvoorbeeld. En natuurlijk steden als Las Vegas, Los Angeles en San Francisco.

Gratis nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste reisnieuws, tips en video's.

Rondreis per camper door Florida

Met Miami, the Keys (inclusief Key West), de Everglades, Crystal River, de pretparken van Orlando en eventueel ook New Orleans.

Per camper van Seattle naar San Francisco

De ruigste rondreis langs de westkust van de Verenigde Staten. Langs, maar vooral ook door de Rocky Mountains. Met natuurparken als Olympic, Crater Lake en Yosemite.

Mijn tip: Met de camper van Miami naar New Orleans (of andersom)

Florida is populair voor een rondreis. Je kunt eenvoudig vliegen op Miami of Orlando en van daaruit beginnen. Op je Bucket List moeten dan wel The Keys staan, Everglades Nationaal Park en de pretparken van Orlando. Oh, en de zeekoeien van Crystal River.

Mijn Tips

Lees hier alle Bucket List Tips voor Verenigde Staten

Lees mijn Tips

alle 150 artikelen over Verenigde Staten

Bekijk alle artikelen