Dit is een succesverhaal. Wist jij dat je extreem goedkoop met de camper naar en door de Verenigde Staten en Canada kan reizen? Bijvoorbeeld een 10-daagse reis inclusief vlucht, een spiksplinternieuwe camper en 200 vrije mijlen (320 km) per dag kost 705 euro per persoon. In het voorjaar; mei. Maar er zijn diverse routes.

Het is een van de absolute Bucket List reizen voor velen: per camper door de Verenigde Staten. Vanwege veel goede reacties van jullie doen we er nog één. Of eigenlijk twee: eentje naar de VS en eentje naar Canada!


Wat is het?

Wist jij dat campers die net uit de fabriek komen een chauffeur zoeken? Deze campers moeten naar populaire bestemmingen worden gereden, zoals San Francisco, Seattle, Las Vegas en Denver bijvoorbeeld.

Normaal is dit een ritje van twee dagen, maar jij mag daar 10 dagen over doen. Of 15, zodat je kunt stoppen in talloze beroemde nationale parken en steden.

Hoe werkt het?
Per jaar worden talloze campers vervangen. Deze nieuwe campers moeten worden gebracht naar talloze plekken vanwaar ze worden verhuurd. Daar kunnen ze chauffeurs voor inhuren, maar dat kun jij ook doen.

Wat is inclusief?
De gegeven prijs is bij vier personen. Als je met zijn tweeën een camper ben je vaak maar iets meer kwijt, dit kun je zien op de website. Alle prijzen zijn honderden euro’s lager dan normaal.

Om deze wegbrengactie nog aantrekkelijker te maken krijg je bovendien een gratis mijlenpakket en gratis een zeer goed uitgeruste camperinventaris.

Let op:
Reisperiode: mei 2017.
Boekingsperiode: Het aantal campers is beperkt, dus OP=OP.

Verenigde Staten:
Ophalen in Chicago & inleveren in Denver
10 dagen v.a. € 705 p.p.
Het vertrekpunt van de Amerika-reis is Chicago; een wereldberoemde en vooral levendige stad in het noorden van de VS. Je moet de camper weer inleveren in Denver in de bergstaat Colorado. De route ligt open. Je kunt via de Grand Canyon gaan. Of via de Great Lakes in het noorden. Of beiden. De keuze ligt bij jou.
Vlucht: Je vliegt van Amsterdam naar Chicago. De volgende dag haal je jouw camper op. Deze breng je naar Denver. Je vliegt terug vanuit de bestemming waar je de camper weer inlevert; Denver dus.
Ga kijken: camperreizen.wtc.nl/wegbrengactie-cruise-denver

Canada:
Ophalen in Toronto & inleveren in Vancouver
26 dagen v.a. € 792 p.p.
Het vetrekpunt is de bruisende stad Toronto, waarna je naar het westen rijdt en dwars door de Rocky Mountains (bijvoorbeeld via Banff en Jasper National Park) naar de gezellige stad Vancouver rijdt. Dit is de beste plek ter wereld om orka’s te zien. En je kunt ook Vancouver Island meepakken. Een bijzondere reis.
Ga kijken: camperreizen.wtc.nl/wegbrengactie-cruise-west-canada/