Waarom moet ik dit doen?

Op verzoek van diverse lezers doen we een nieuwe camperactie. Met niet alleen de Verenigde Staten, maar ook Canada. Dit land bestaat 150 jaar en om dit te vieren zijn alle nationale parken gratis te bezoeken. Wat let je?

Dit is een succesverhaal. Wist jij dat je extreem goedkoop met de camper naar en door de Verenigde Staten en Canada kan reizen? Bijvoorbeeld een 10-daagse reis inclusief vlucht, een spiksplinternieuwe camper en 200 vrije mijlen (320 km) per dag kost 705 euro per persoon. In het voorjaar; mei. Maar er zijn diverse routes.

Het is een van de absolute Bucket List reizen voor velen: per camper door de Verenigde Staten. Vanwege veel goede reacties van jullie doen we er nog één. Of eigenlijk twee: eentje naar de VS en eentje naar Canada!

Wat is het?

Wist jij dat campers die net uit de fabriek komen een chauffeur zoeken? Deze campers moeten naar populaire bestemmingen worden gereden, zoals San Francisco, Seattle, Las Vegas en Denver bijvoorbeeld.

Normaal is dit een ritje van twee dagen, maar jij mag daar 10 dagen over doen. Of 15, zodat je kunt stoppen in talloze beroemde nationale parken en steden.

Hoe werkt het?

Per jaar worden talloze campers vervangen. Deze nieuwe campers moeten worden gebracht naar talloze plekken vanwaar ze worden verhuurd. Daar kunnen ze chauffeurs voor inhuren, maar dat kun jij ook doen.

Wat is inclusief?

De gegeven prijs is bij vier personen. Als je met zijn tweeën een camper ben je vaak maar iets meer kwijt, dit kun je zien op de website. Alle prijzen zijn honderden euro’s lager dan normaal.

Om deze wegbrengactie nog aantrekkelijker te maken krijg je bovendien een gratis mijlenpakket en gratis een zeer goed uitgeruste camperinventaris.

Let op:

Binnenkort nieuwe wegbrengacties!

Campervakantie