Wegbrengacties: Goedkoop rondreizen met een camper

Breng nieuwe campers van A naar B in Amerika of Canada voor een spotprijs

Weleens van een wegbrengactie voor campers gehoord? Dit is een succesverhaal. Wist jij dat je extreem goedkoop met de camper naar en door de Verenigde Staten en Canada kan reizen? Bijvoorbeeld een 10-daagse reis inclusief vlucht, een spiksplinternieuwe camper en 200 vrije mijlen (320 km) per dag is veel goedkoper. Dat geldt voor het voorjaar; april en mei. Daarnaast kun je kiezen uit diverse routes.

Het is een van de absolute Bucket List reizen voor velen: per camper door de Verenigde Staten of Canada. Vanwege veel goede reacties van jullie op dit artikel heb ik nieuwe aanbiedingen gezocht.

Wat is het?

Wist jij dat campers die net uit de fabriek komen een chauffeur zoeken? Deze campers moeten naar populaire bestemmingen worden gereden, zoals San Francisco, Vancouver, Las Vegas en Denver bijvoorbeeld. 

Normaal is dit een ritje van twee dagen, maar jij mag daar meer dagen over doen. Zodat je je eigen plan kunt trekken. En kunt stoppen in talloze beroemde nationale parken en steden.

Hoe werkt het?

Per jaar worden talloze campers vervangen. Deze nieuwe campers moeten worden gebracht naar talloze plekken vanwaar ze worden verhuurd. Daar kunnen ze chauffeurs voor inhuren, maar dat kun jij ook doen. Of het zijn relatief nieuwe campers, die terug moet worden gebracht naar hun vaste plek.

Een rondreis met een camper als wegbrengactie.

Wat is inclusief bij deze wegbrengacties?

Bijzonder is dat je feitelijk twee enkele vliegreizen maakt. Je vliegt bijvoorbeeld naar Las Vegas (VS), rijdt naar Vancouver (Canada) en vliegt van daar terug. Of andersom.

De gegeven prijs is bij vier personen. Als je met zijn tweeën een camper ben je vaak maar iets meer kwijt, dit kun je zien op de website. Alle prijzen zijn honderden euro’s lager dan normaal. Bijna alles is inclusief, dus geen zorgen.

Om deze wegbrengactie nog aantrekkelijker te maken krijg je bovendien een gratis mijlenpakket en gratis een zeer goed uitgeruste camperinventaris. 

Let op!

Deze wegbrengacties zijn voor het voor- en najaar. En, het zijn reizen van een vaak vastgestelde aantal dagen. Dus enigszins flexibel moet je wel zijn.

Bekijk alle prijzen: Camperreizen Travelhome

alle 150 artikelen over Verenigde Staten

Bekijk alle artikelen