Golden Bridge

Unieke brug die lijkt te worden gedragen door immense handen

De Golden Bridge in Vietnam werd in augustus 2018 geopend. De unieke brug met dragende handen is te vinden op zo’n 1.400 meter hoogte. Hij ligt in het Trường Sơn gebergte in Ba Na Hill Mountain Resorts Da Nang. De brug verbindt twee kabelbanen. De Golden Bridge is 150 meter lang en ligt op 1.400 meter hoogte. Hij heeft een fraai uitzicht. En jij kunt hem bezoeken.

In het centrale deel van Vietnam is in augustus 2018 een unieke brug geopend. De Gouden Brug is een nieuwe attractie bij Đà Nẵng waar je simpelweg overheen kunt lopen.

De Golden Bridge heet in het Nederlands Gouden Brug.

Zo is de Golden Brige gebouwd

De brug is gebouwd door TA Landscape Architecture en werd begin augustus 2018 geopend bij de stad Đà Nẵng in het centrale deel van Vietnam. Je kunt er over heen lopen en overal bijzondere foto’s maken.

De brug wordt de gouden brug genoemd door de goudkleurige onderkant van de brug. Als heeft hij ook de naam Brug der Handen, wat ook een logische naam is.

Het ontwerp van de Golden Bridge is fraai.

De twee handen zijn bewust oud gemaakt, alsof ze al decennialang de brug ondersteunen. Wat dus niet zo is. De brug is ongeveer 150 meter lang en 5 meter breed. De architecten wilden ‘een brug maken tussen hemel en aarde’. Je kunt eenvoudig over de brug lopen en de meest bijzondere foto’s maken. En ja, deze doen het goed op sociale media als Instagram en Facebook.

Twee handen houden de Golden Bridge in Vietnam vast.

De Gouden Brug is de nieuwste in een lange rij bijzondere bruggen die overal in de wereld verschijnen. In bijna elk land kun je tegenwoordig wel een bijzondere brug op.

Bekijk alle artikelen