De rotsen van wereldwonder Halong Bay, de bergen met rijstvelden van Sapa, steden als Hoi An, Ho Chi Minh Stad en Hanoi, maar ook de beroemde Mekong Delta. Maar ook het tropisch eiland Phu Quoc.

En wie wil kan zich verdiepen in de Vietnam-oorlog, maar dan vanuit het oogpunt van de Vietnamezen. En dat is toch net even anders. Het laat goed de diversiteit van Vietnam zien.

En dan vind je hier ook nog: Hang Son Doong Cave in het Phong Nha-Ke Bang National Park van Vietnam. Qua afmetingen is deze grot op de grens met Laos de grootste grot ter wereld.

Ik was in het najaar 2016 op rondreis door Vietnam. Lees mijn reisverhaal:

De mooiste plekjes van Vietnam

Vietnam is populair onder reizigers. Ik maak een rondreis van noord naar zuid. Een heerlijke trip vol verbazing, verwondering en verwenning.

Reisverhaal

Vietnam is populair onder reizigers. Door de verfijnde keuken, de rijke geschiedenis en vanwege het onbekende. Ik maak een rondreis van noord naar zuid. Een heerlijke trip vol verbazing, verwondering en verwenning.

Corno’s reistips:

Als je op vakantie wilt naar Vietnam, kun je dit zelf organiseren of een complete rondreis boeken. Hieronder mijn tips om je reis al dan niet zelf of georganiseerd te regelen.