Ontdek Iguazu Falls bij volle maan

Unieke excursie met veel watergeweld en maanlicht

Wie eens iets anders wil kan Iguazu Falls bij volle maan bezoeken. Het is een bijzondere excursie in de avond, of eigenlijk nacht. Waarbij je met een gids de watervallen bezoekt. De Full Moon Walk gebeurt op dagen met genoeg maanlicht.

Elke maand bij volle maan zijn er vanuit het bezoekerscentrum aan de Argentijnse kant enkele georganiseerde wandelingen bij maanlicht. Naar de Duivelsmond …

Hoe ziet de excursie Full Moon Walk er uit?

Onder leiding van een gids ga je met het treintje naar de diverse loopbruggen. Al snel zie je de waterval opdoemen in het maanlicht. En weerspiegelt de maan in het water. Als je goed kijkt kun je ook de sterren zien.

Deze wandeling kan alleen aan de Argentijnse kant worden gedaan. Wat ook de beste kant is voor dit, omdat je dan wel heel dichtbij het water kunt komen. Onder leiding van een gids loop je uiteindelijk naar het hoogtepunt; naar de wereldberoemde Duivelsmond.

De geluiden van het naar beneden stortende water zijn dan nog intenser. Deze trip is een echte aanvulling na een bezoek overdag aan de watervallen. En honderd procent anders. Vraag ter plekke naar de mogelijkheden. wees er wel snel bij, deze excursies zijn populair.