Drymades

Ontdek het Drymades-strand in Albanië zelf, bij Dhërmi is het goudgeel, rustig en rustiek

Het Drymades-strand in Albanië is beroemd. En zeker een bezoek waard. Het is een heerlijke combi van een begaanbaar strand, maar nog relatief onaangetast en vrij rustig. Hier kom je wel tot rust. Het ligt bij het plaatsje Dhërmi en is zeer de moeite waard voor een bezoek. Bijvoorbeeld voor een zonvakantie of als stop op je rondreis door Albanië.

Schoon zand, het water helder en turquoise, omringd door schitterende bergen. En de dagen worden bijna altijd afgesloten met een goudgele gloed over de zee. Dat is Drymades.

Overnachten in Dhërmi

Dit deel van Albanië is perfect voor een paar dagen rust. Waarbij je kunt genieten van het klimaat, het strand en het goede leven. Met her en der lokale lekkernijen voor zeer redelijke prijzen. Er zijn diverse hotels, vakantiewoningen en appartementen te vinden die je online kunt boeken. Wees er wel op tijd bij, zeker tijdens de vakantieperiodes.  

Locatie van het Drymades strand

Het dorp Dhërmi ligt 42 kilometer ten zuiden van de stad Vlorë. De afstand tot het zuidelijker  gelegen Sarandë is ook zo'n 40 kilometer. Hierdoor kun je eenvoudig rondreizen in dit deel.