Waarom moet ik hier heen?

Aman Sveti Stefan lijkt een idyllisch stadje op een eiland voor kust. Het is het ook, maar dan in de vorm van een luxe-vakantieresort. Inclusief casino en meer vertier.  Het eilandje is 1,46 hectare groot.

De meningen over Aman Sveti Stefan zijn verdeeld. Feit is dat het eiland er bijzonder mooi uitziet en de typische sfeer van de Adriatische Zee uitstraalt. De kamers zijn erg luxueus. De stranden rond het eiland zijn top en het water warm.

Sommige reizigers zijn minder positief en vinden het erg toeristisch. Wat klopt, maar dit is wel veel beter dan lelijke toeristische hoogbouw roepen anderen.

Feit is wel dat Aman Sveti Stefan de moeite waard is om zelf te gaan bekijken. En om dan je mening te vormen. Overnachten is niet echt goedkoop, al kun je goede deals via hun website krijgen.

Meer informatie: www.aman.com/aman-sveti-stefan

Corno’s reistips:

Montenegro heeft als vakantieland veel te bieden. Het is nog redelijk onbekend dus ook niet zo toeristisch. Je kunt je reis zelf organiseren of een complete rondreis boeken. Hieronder mijn tips om je vakantie naar Montenegro te regelen.