Marina Bay Sands: Hoogste zwembad ter wereld

Uniek zwembad bovenop een wolkenkrabber in Singapore

Het Marina Bay Sands in Singapore is een indrukwekkend gebouw in de vorm van een schip. Het unieke zwembad op 340 meter hoogte is onovertroffen. Net als het uitzicht.

Het immense gebouw zit vol met luxe hotels, casino’s, restaurants en luxe winkelcentrum. Maar het zwembad is uniek. Het ligt maar liefst op een hoogte van 340 meter.

Daarmee is dit het hoogste zwembad in een gebouw, maar ook de hoogste infinity pool. Met name het eindeloze uitzicht over de stad en haar omgeving, maakt een bezoek aan dit zwembad uniek.

Marina Bay Sands: Mooiste uitzicht ter wereld?

Als je hier gaat zwemmen doe je dat op 340 meter hoogte. Met een heerlijk uitzicht over de stad. Met name als de zon onder gaat is het magisch. Neem een drankje en geniet van het moment.

Het uitzicht vanaf Marina Bay Sands in Singapore.

Marina Bay Sands bezoeken

Maar, let wel. Het water is opvallend fris en het hotel niet het goedkoopste. Desalniettemin is het zwembad erg populair op sociale media als Facebook en Instagram. Selfies, maar ook 360 graden video’s zijn standaard. Als je hier bent, begrijp je waarom.

Zo ziet het hotel er van voren uit. ©Marina Bay Sands

Je kunt dit zwembad alleen in als je overnacht in het hotel. Het Sands SkyPark Observation Deck kun je bezoeken met een dagkaart. En eerlijk is eerlijk, ook dit uitzicht is de moeite waard.