Waarom moet ik hier heen?

Het Marina Bay Sands is een indrukwekkend gebouw in de vorm van een schip. Vol met luxe hotels, casino’s, restaurants en luxe winkelcentrum. Maar het unieke zwembad op 340 meter hoogte is onovertroffen. Net als het uitzicht.

Het zwembad van Marina Bay Sands ligt op maar liefst 340 meter. Het is daarmee het hoogste zwembad in een gebouw, maar ook de hoogste ‘infinity pool’. Met name het eindeloze uitzicht over Singapore en haar omgeving, maakt een bezoek aan dit zwembad uniek.

Marina Bay Sands: Mooiste uitzicht ter wereld?

Als je hier zwemt doe je dat op 340 meter hoogte. Met een heerlijk uitzicht over de stad. Met name als de zon onder gaat is het magisch. Neem een drankje en geniet van het moment.

Het uitzicht vanaf Marina Bay Sands in Singapore.
Het uitzicht vanaf Marina Bay Sands in Singapore.

Marina Bay Sands bezoeken

Maar, let wel. Het water is opvallend fris en het hotel niet het goedkoopste. Desalniettemin is het zwembad erg populair op sociale media als Facebook en Instagram. Selfies, maar ook 360 graden video’s zijn standaard. Als je hier bent, begrijp je waarom.

Zo ziet het hotel er van voren uit.
Zo ziet het hotel er van voren uit. Marina Bay Sands

Je kunt dit zwembad alleen in als je overnacht in het hotel. Het Sands SkyPark Observation Deck kun je bezoeken met een dagkaart. En eerlijk is eerlijk, ook dit uitzicht is de moeite waard.

Meer informatie: http://www.marinabaysands.com/

Corno’s reistips:

Als je op vakantie wilt naar Singapore, kun je dit zelf organiseren of een complete rondreis boeken. Singapore wordt ook vaak gecombineerd met Maleisië. Hieronder mijn tips om je reis al dan niet zelf of georganiseerd te regelen.

Zwembaden