Kajakken door de moerassen van Louisiana

De moerassen zijn wereldberoemd van televisie en films

Kajakken in de moerassen van Louisiana in de Verenigde Staten is een heerlijke excursie in de natuur. Deze zompige moerassen in The Gulf Coast worden bayous genoemd. Ze lopen helemaal door tot aan New Orleans. Met de kajak peddel je langs eeuwenoude bomen vol met mos. Deze zijn zeer imposant en fotogeniek. Het is een heerlijk landschap.

Mystiek, ruig en eng. Welkom in de beroemde kreken van Louisiana. Met brak water, bomen vol met mos, miljoenen alligators en talloze andere dieren. Uniek op aarde en bekend van talloze films en tv-series.

Hoe ziet de kajak excursie er uit?

Je gaat met een gids op pad. Deze zal je eerst uitleg geven over de tour, de route en over de veiligheid. Onderweg krijg je veel uitleg over de omgeving en alles wat je ziet. Zo vaar je langs verlaten houseboats. hou ook je ogen open voor dieren als de Amerikaanse alligator, die je hier veel ziet. Deze dieren zijn niet gevaarlijk, mits je afstand houdt. Maar daar zorgt de gids vel voor. Ook zie je veel vogels. 

Je kunt kiezen uit diverse excursies. Waaronder een van zo’n twee uur, maar bijvoorbeeld ook voor een halve dag. Of een hele dag, waarbij je in meer afgelegen delen komt. Als je een natuurliefhebber bent is dit de tour voor jou. 

Meer informatie: neworleanskayakswamptours.com

Mijn Tips

Lees hier alle Bucket List Tips voor Verenigde Staten

Lees mijn Tips

alle 150 artikelen over Verenigde Staten

Bekijk alle artikelen