Slaap in een drijvende opblaasbare tent

Een uniek concept waarbij je overal kunt slapen op het water

De Shoal Tent is een uniek concept waarbij je kunt slapen in een tent op het water. Deze is opblaasbaar en dus makkelijk mee te nemen.

Hij wordt de ‘Shoal Tent’ genoemd. Ik kan niet zo snel een Nederlandse tent ervoor verzinnen. Het is een mix van een vlot en een tent. Drijvende opblaasbare tent is een mondvol, maar dekt wel het meest de lading.

Dit is typisch iets waarvan ik denk: Waarom is dit niet eerder bedacht? Lekker dobberen op het water in de natuur. Deinen op de golven of juist in ongekende rust. Op een riviertje, een meer of een plas. Het kan allemaal.

De tent heeft geen stokken, maar opblaasbare pilaren die allemaal met elkaar zijn verbonden. Het gebruikte materiaal is gemaakt voor stevig weer, het stof en de ritsen kunnen tegen een stootje. Alle vier de zijkanten kunnen snel worden opengeklapt. En bijvoorbeeld als in- en uitgang dienen.

Als je hem koopt zit de Shoal Tent in een tas. Je krijgt er tevens een voetpomp bij. De tent weegt zo’n 50 pond, oftewel iets meer dan 22 kilo. De prijs is stevig, denk aan zo’n 1300 euro.

En ja, dit moet het beste waterbed ter wereld zijn, toch? Ik wil het in ieder geval een keer proberen. En denk dat ik dan wel verkocht ben.

Meer informatie: myshopify.com/shoal-tent