Wereldkaart voor aan je muur

Een wereldkaart is een unieke gadget voor aan je muur

Wereldkaarten zijn één van de mooiste gadgets voor reizigers. Je hebt allerlei soorten, denk aan wandkaarten maar ook landkaarten. Het meest populair is een wereldkaart, deze heb je in diverse vormen, ontwerpen en meer. Je hebt ze ook in diverse prijzen. In dit artikel vind je de leukste wereldkaarten voor aan je muur.

Welke soorten wereldkaarten voor aan de muur zijn er?

Een Wereldkaart aan je muur. Het hoort bij de moderne reiziger. Je hebt ze in allerlei soorten en maten, alsook in diverse uitvoeringen. Ik heb er zelf thuis één en vind het een echte aanwinst. Dit zijn wat mij betreft de leukste en de meest originele wereldkaarten die je online kunt bestellen en kopen.

Wereldkaart op hout

Een van de mooiste wereldkaarten voor aan je muur is een houten wereldkaart. Het ziet er niet alleen mooi uit, maar past ook goed bij de meest interieurs. Er zijn diverse varianten. En hij lijkt te zweven, omdat hij iets los van de muur is bevestigd.

Prijs: 169,-
Meer info: Bol.com

Houten wereldkaart met landsgrenzen

Dit is een mooie variatie aan je muur is deze wereldkaart met landsgrenzen. Waardoor de wereld een extra dimensie krijgt.

Prijs: vanaf 229,-
Meer info: Etsy

Wereldkaart van National Geographic

Deze landkaart is zeer gedetailleerd met onder meer landnamen en stadsnamen. Dit is een zeer scherpe en heldere wereldkaart met prachtige vintage kleuren. De kaart is afgewerkt met twee massief ronde houten latten en inclusief ophangsysteem. Hierdoor kun je de wereldkaart op de juiste hoogte hangen. Deze landkaart valt op in huis.

Prijs: 29,95
Meer info: Bol.com 

Aluminium wereldkaart

De wereld wordt geprint op een op maat gesneden aluminium plaat. Het metaal zorgt voor een sterk, stoer en toch licht product dat perfect in elke ruimte staat. Dit is een van de meest populaire wereldkaarten.

Prijs: 79,95
Meer info: Bol.com

Wereldkaart met Antarctica

De meest wereldkaarten 'vergeten' het zevende continent: Antarctica. Deze niet, sterker nog het is nadrukkelijk aanwezig. De kaart is van berk gemaakt en erg gaaf.

Prijs: vanaf 675,-
Meer info: Bol.com

Wereldkaart met jouw reizen

Een wereldkaart op houtis onmisbaar voor de avontuurlijke reisliefhebber. Met 100 gratis koperen pins laat je zien welke reizen je hebt gemaakt en waar je nog dolgraag heen wilt.

Prijs: vanaf 150,-
Meer info: Bol.com

Een wereldkaart als muur

Je hebt ook wereldkaarten die je complete muur vullen. Dit is behang met een wereldkaart dat erg goed bij elkaar past. Het is vaak zeer mooi. 

Prijs: 274,-
Meer info: Bol.com

Een wereldkaart als behang

Deze variant bestaat ook uit behang, maar je krijgt een meer vintage look. Alsof je een oude wereldkaart aan de muur hebt hangen. En deze is relatief goedkoop.

Prijs: 27,50
Meer info: Bol.com

Wereldkaart met landen

Deze kaart is zeer geschikt voor kinderen. Al kijken volwassenen er ook vaak op. Aan de rand van de kaart zie je de landen, waardoor deze kaart zowel educatief als kleurrijk is. 

Prijs: 129,95
Meer info: Bol.com

Landennamen als wereldkaart

Een van de meest creatieve wereldkaarten voor aan je muur is deze. De landen zijn vervangen door de namen ervan, waardoor je meteen ziet hoe groot een land ongeveer is.

Prijs: 129,95
Meer info: Bol.com

Wereldkaart op hout

Een wereldkaart met een vintage houtprint die erg opvalt aan de muur. Deze is erg gewild voor woonkamers en slaapkamers.  

Prijs: 129,95

Meer info: Bol.com

Zit je favoriet er niet bij? Bekijk meer wereldkaarten

Er zijn nog tientallen andere wereldkaarten te koop. Wat logisch is, want een wereldkaart is erg persoonlijk. Zit jouw ideale wereldkaart er niet bij, kijk dan hier

Mijn Tips

Lees hier alle Bucket List Tips voor Gadgets

Lees mijn Tips