De 10 Mooiste Wereldkaarten voor aan je muur - Droomplekken.nl

blijf op de hoogte!

blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Wereldkaart voor aan je muur

Een wereldkaart is een unieke gadget voor aan je muur

Het is één van de mooiste gadgets voor reizigers. Een wereldkaart aan je muur heb je in diverse vormen, ontwerpen en meer. En in diverse prijzen. Aan jou de keuze.

Welke soorten wereldkaarten voor aan de muur zijn er?

Een Wereldkaart aan je muur. Het hoort bij de moderne reiziger. Je hebt ze in alle soorten en maten, alsook in diverse uitvoeringen. En diverse prijsklasses, dat ook. Dit zijn wat mij betreft de leukste en de meest originele.

Houten wereldkaart met landsgrenzen

Een van de mooiste wereldkaarten voor aan je muur is een houten wereldkaart. Het ziet er niet alleen mooi uit, maar past ook goed bij de meest interieurs. Er zijn diverse varianten. En hij zweeft, omdat hij iets los van de muur is bevestigd.

Prijs: vanaf 299,-
Meer info: Etsy

Wereldkaart op hout

Wereled kaar op hout

Een mooie variatie aan je muur is een wereldkaart die niet van hout is, maar op hout is geplaatst. Waardoor de wereld een extra dimensie krijgt. 

Prijs: 65,-
Meer info: Etsy

Wereldkaart van diverse materialen

Ook deze wereldkaart ‘zweeft’ aan de muur, omdat hij iets van de muur wordt geplaatst. Wat het een extra dimensie geeft. Ook bij deze wereldkaart zijn de landsgrenzen zichtbaar. Daarnaast kun je afneembare pinpoint stickers jouw reizen aan geven. Of de plekken die je nog wilt bezoeken.

Prijs: vanaf 790,-
Meer info: Lichtzwaard 

De wereld als drieluik

Een wereldkaart in drie delen is erg populair. Je ziet ze overal, maar ook in allerlei variaties en kleuren. Je hebt goedkope uitvoeringen alsook hele dure kunstzinnige. Aan jou de keus.

Prijs: 59,-
Meer info: Bol.com

Magnetische wereldkaart

Er zijn ook speciale wereldkaarten die magnetisch zijn. Hierop kun je je reizen aangeven met magneten. Wat het heel persoonlijk maakt.

Prijs: vanaf 675,-
Meer info: MapaWall

Een wereldkaart met jouw foto’s

Op deze houten wereldkaart is de wereld bewust iets minder groot afgebeeld. Hierdoor je genoeg ruimte om je eigen foto’s erbij te doen. Dit kan met speciale pinnetjes.

Prijs: vanaf 99,-
Meer info: Woodprint.nl

Een handgemaakte wereldkaart

Er zijn diverse kunstenaars die wereldkaarten op maat maken. In diverse uitvoeringen waaronder bijvoorbeeld edelstaal of RVS geslepen. Deze zijn (logischerwijs) wel wat duurder, maar dan heb je wel iets unieks in je huis.

Prijs: vanaf 595,-
Meer info: Worldhomeart.nl

Een wereldkaart als muur 1

Wereldkaart behang

Je hebt ook wereldkaarten die je complete muur vullen. Dit is behang met een wereldkaart dat erg goed bij elkaar past. Het is relatief goedkoop, maar toch wel zeer mooi. 

Prijs: 50,-
Meer info: Amazon

Een wereldkaart als muur met stickers

Deze variant bestaat ook uit behang, maar je krijgt er ook stickers bij om je eigen reizen te laten zien. Waardoor ook hier de wereldkaart een eigen tintje krijgt.

Prijs: 275,-
Meer info: Wallboss

Een wereldkaart als muur voor kinderen

Een wereldkaart speciaal voor kinderkamers. Met op de kaart allerlei dieren die in de landen voor komen. Een erg levenidge alsook bijzondere kaart. En opvallend goedkoop.

Prijs: 20,-
Meer info: Etsy

Wereldkaart van vilt

Naast houten en ijzeren wereldkaarten heb je ze ook van vilt. Het voordeel is dat je hierop eenvoudig met prikkers je reizen aan kunt geven. Waardoor je ook hier de kaart een persoonlijke tint geeft.

Prijs: 69,95
Meer info: Kadeloo.nl

Landennamen als wereldkaart

Een van de meest creatieve wereldkaarten voor aan je muur is deze. De landen zijn vervangen door de namen ervan, waardoor je meteen ziet hoe groot een land ongeveer is.

Prijs: 12,-
Meer info: AliExpress

Mijn Tips

Lees hier alle Bucket List Tips voor Gadgets

Lees mijn Tips