Je hebt in New York diverse mogelijkheden om over de stad uit te kijken. Twee populaire zijn de Empire State Building en Top of the Rock op Rockefeller Plaza. Bij de laatste heb je het voordeel dat je ook de Empire State ziet met zijn unieke architectuur.

De beste tijd is aan het einde van de dag, maar hou er rekening mee dat je niet alleen bent. Op welk tijdstip je ook komt, je hebt sowieso een heerlijk uitzicht over New York.

Meer informatie: www.rockefellercenter.com

Corno’s reistips:

In New York is het lastig kiezen wat je allemaal moet gaan zien. De stad heeft verschillende karakteristieke wijken met talloze bezienswaardigheden, leuke activiteiten, winkelstraten, barretjes en restaurants. Met het openbaar vervoer kun je relatief snel door de stad gaan maar een route plannen is handig. Hierbij een aantal tips om het plannen makkelijk te maken.

Let op!
New York is een populaire stedentrip. Bij sommige bezienswaardigheden kan het dan ook druk zijn. Denk eraan van te voren (online) te reserveren of reeds je toegangskaarten online te kopen. Zo voorkom je de wachtrijen.