Helikopter Excursie Iguazu Falls

De beste manier om alles van de watervallen te zien

Het beste kun je Iguazu Falls vanuit een helikopter zien. Het is dé manier om te zien hoe het water zich met veel geweld een weg naar beneden werkt. Ook kun je zien hoe een relatief gewone rivier verandert in een immense waterval. De beste tijd om te gaan is vroeg in de ochtend of in de namiddag als het licht zacht is. Dit is ook goed voor foto’s en video’s.

Hoe ziet de excursie Iguazu Falls per helikopter er uit?

Bij de diverse hotels in de omgeving kun je deze excursie boeken. Deze excursie is niet goedkoop, maar wel heel bijzonder. De vluchten zijn erg kort: Meestal maar 10 tot 15 minuten. Je stijgt relatief dichtbij op. Hierdoor je niet ver hoeft te vliegen voordat de watervallen in beeld komen.

De piloot vliegt enkele rondjes, zodat iedereen in de helikopter het natuurspektakel kan zien. Hou er rekening mee dat de helikopter op een redelijke afstand moet blijven van de watervallen. Maar je hebt wel een heerlijk beeld van het geheel.

En je kunt de mensen zien die zowel aan de kant van Brazilië als Argentinië de watervallen bezoeken. Met name aan de kant van Argentinië kun je zien hoe je eigenlijk op het wassende water loopt. De beste plek in het vliegtuig is, logischerwijs, voorin. Je kunt dit aangeven vooraf, maar je krijgt meestal geen garantie. Oftewel, je moet opletten bij het instappen en zorgen dat je de piloot je wens snel laat weten.

Meer informatie: www.helisul.com