Montaña Mágica Lodge

Een bijzonder hotel in een waterval

Montaña Mágica Lodge behoort tot de meest unieke hotels ter wereld. Het wordt ook vaak Magic Mountain Lodge genoemd. Dit unieke hotel is gebouwd in het UNESCO biosfeer-reservaat Huilo Huilo in Chili. En ja, het valt niet echt op. Het hotel lijkt namelijk op een waterval.

Een hotel met op het dak een waterval, die langs je raam loopt. Dit is Montaña Mágica Lodge, middenin het regenwoud van Chili. Een nachtje slapen hier is wel echt anders.

Unieke architectuur in het Montaña Mágica Lodge

Het hotel is zo gebouwd dat het lijkt alsof je in een waterval slaapt. Vanaf de top stroomt er water, dat vervolgens langs de ramen loopt. En je hoort het dus continu (zachtjes) stromen.

Maar dit unieke hotel heeft meer te bieden. De omgeving is een beschermd natuurgebied met talloze dieren. Een ruig bos dat vanaf elke kamer te zien is, maar ook bijvoorbeeld vanuit het restaurant en de loungeruimte. Het is een ideale plek om te wandelen of te relaxen.

Bijzondere locatie

De prijzen van dit hotel vallen heel erg mee. En het is zeker de moeite om hier even te stoppen en te genieten van de schoonheid.

Meer informatie: https://huilohuilo.com/en/where-to-stay/hotels/hotel-montana-magica

alle 12 artikelen over Chili

Bekijk alle artikelen