Waarom moet ik hier heen?

Dit is een van de meest unieke slaapplekken ter wereld. Een oude Boeing 727 is middenin de beroemde jungle van Costa Rica geplaatst. Het is nu een hotel, inclusief een houten dek en alle benodigdheden.

Een bijzondere slaapgelegenheid

Een oud vliegtuig dat is omgebouwd tot luxe plek om te overnachten. Het hangt in een boom op de grens van het beroemde Manuel Antonio Nationaal Park in Costa Rica. Het ontbijt wordt geserveerd op een houten platform waar je uitzicht hebt over het regenwoud en de zee. Wat wil je nog meer?

Alle faciliteiten

Het interieur van het vliegtuig is natuurlijk aangepast, zodat je als bezoeker hier een goede nacht kunt door brengen. Een nacht met talloze oerwoudgeluiden. En tussen de vele dieren, die je maar zo kunt ontmoeten. Denk aan brulapen, toekans, neusberen en misschien wel een luiaard.

Check de foto’s:

liegtuig-regenwoud-costa-rica
Het vliegtuig ligt middenin het regenwoud.
Overnachten vliegtuig Costa Rica
De heerlijke plek om buiten te eten.
Een van de vele vogels die je kunt ontmoeten.
Slapen-boeing
Het bed.

Corno’s reistips:

Costa Rica is een heerlijk land om doorheen te reizen. Je kunt je reis ook goed combineren met Nicaragua en/of Panama. Hieronder een aantal handige tips om je reis te plannen.

Vliegtuig-slapen Costa Rica
De cockpit.
Brulaap
Brulapen vergezellen je.

Wat kost het?

Een nachtje is overigens niet echt duur, in het laagseizoen betaal je minder dan 200 euro per nacht. In het hoogseizoen is het rond de 400 euro. Wat voor zo’n bijzondere plek niet extreem duur is.

Meer informatie: www.costaverde.com