Bubble Hotel Bali

Unieke manier om te overnachten met de zonsopgang

The Bubble Hotel Bali is anders. Het ligt logischerwijs op op Bali, maar dan wel op een unieke locatie. En het is relatief goedkoop.

Soms kom je slaapplekken tegen die je meteen pakken. Dit is er zo één. The Bubble Hotel bij Uluwatu op Bali aan de ene kant uniek. Aan de andere kant ligt het vlakbij het strand. Meestal is dit zelfs een privé-strand. 

The Bubble Hotel op Bali biedt een bijzondere (en betaalbare) slaapbeleving. Het uitzicht van de 'bubbel' is uniek, terwijl de locatie vlakbij het strand is. Een ideale plek om tot rust te komen en te genieten.

Wat is het Bubble Hotel Bali?

Het hotel bestaat uit diverse bubbels. De slaapplek is een grote opblaasbare plastic bubbel. Het is van plastic, dus je kijkt er zo doorheen. Waardoor je eigenlijk ‘buiten’ slaapt.

Binnenin staat alleen een bed, net als een airco of ventilator. Toilet en douches vind je iets verderop. Het meest bijzondere is de prijs; slechts 80 euro per nacht voor twee personen. Al met al de moeite waard dus.

Tips voor Bubble Hotel in Bali

Het wandelpad naar de bubbles is niet eenvoudig. Vandaar dat het handig is om je spullen voor de nacht bij je te hebben. En neem water mee. 

Sommige bubbels zijn stoffig aan de buitenkant. Vraag bij aankomst of ze schoon kunnen worden gemaakt, zodat je uitzicht hebt. 

Zorg dat je op tijd arriveert. Zodat je optimaal kunt genieten. Zoals gezegd, deze locatie met strand is bijzonder. Maar ook romantisch. Zowel in je bubbel als op het strand.

Naar Bali?

Ontdek alle tips

Lees mijn tips