Onderwater restaurant op de Malediven

eet-onderwater-restaurant-malediven

Eten in een onderwater restaurant op de Malediven. Het is net zo mooi als het klinkt. Ithaa Undersea Restaurant op de Malediven is het eerste onderwater restaurant van glas op aarde. Waardoor je hier op zo’n 5 meter diepte een uniek zicht hebt op de oceaan. Je kunt maar liefst 160 graden om je heen kijken, zodat je altijd wel wat spot tijdens het eten.

Volgens velen is dit onderwater restaurant het mooiste restaurant ter wereld. Ithaa Undersea Restaurant op de Malediven ligt (zoals de naam al zegt) in zee. Zodat je continu kleurrijke vissen ziet zwemmen. En zelfs haaien en roggen.

Als het donker wordt komen allerlei dieren tevoorschijn.

Het water van de Malediven is niet alleen warm, maar ook kraakhelder. Daarnaast zit het vol vis, verder worden geregeld zeeschildpadden gezien. Net als haaien soms. En de constructie is zowel mooi als intrigerend. Het dikke plexiglas om je heen biedt daarnaast veiligheid, maar ook een perfect zicht op de zee en al het leven erin.

Lunch en diner in het onderwater restaurant

Je kunt hier zowel voor de lunch als het diner terecht. De grotere vissen worden met name bij het diner gezien. Sowieso komen dan veel dieren af op het licht.

Zo ziet dineren onderwater op de Malediven er uit.

Hoe kom ik er?

Ithaa Undersea Restaurant vind je in het Conrad Rangali hotel op het Rangali Island op de Malediven. Je hoeft er overigens niet te verblijven om er te kunnen eten. Hier vind je ook het eerste onderwaterhotel op de Malediven.

Let op!

Het is misschien overbodig te vermelden, maar dit is niet de goedkoopste plek om te eten. Ook een cocktail is sterk aan de prijs. Maar ja, dan heb je wel wat. Reserveren is zowel voor een lunch als het diner noodzakelijk, aangezien dit restaurant erg populair is. Zodoende moet je er op tijd bij zijn.

Meer informatie: www.conradmaldivesrangali.com