Waarom moet ik hier heen?

Volgens velen is dit onderwater restaurant het mooiste restaurant ter wereld. Ithaa Undersea Restaurant op de Malediven ligt (zoals de naam al zegt) in zee. Zodat je continu kleurrijke vissen ziet zwemmen. En zelfs haaien en roggen.

Ithaa Undersea Restaurant is het eerste onderwater restaurant van glas op aarde. Je hebt hier op zo’n 5 meter diepte maar liefst 160 graden zicht op de oceaan.

Het water is kraakhelder en vol vis. Het dikke plexiglas biedt veiligheid, maar ook een perfect zicht op de zee en al het leven.

Lunch en diner

Je kunt hier zowel voor de lunch als het diner terecht. De grotere vissen worden met name bij het diner gezien. Sowieso komen dan veel dieren af op het licht. Reserveren is voor beiden noodzakelijk, aangezien dit restaurant erg populair is.

Hoe kom ik er?

Ithaa Undersea Restaurant vind je in het Conrad Rangali hotel op het Rangali Island op de Malediven. Je hoeft er overigens niet te verblijven om er te kunnen eten.

Video onderwater restaurant

Let op!

Het is misschien overbodig te vermelden, maar dit is niet de goedkoopste plek om te eten. Ook een cocktail is sterk aan de prijs. Maar ja, dan heb je wel wat.

Meer informatie: www.conradmaldivesrangali.com

De Malediven; Verdwijnend paradijs

Het behoort tot de mooiste gebieden op aarde. Parelwitte stranden, groene palmbomen en ongekend helderblauw water. Met accommodaties die vaker in de zee staan dan er naast. De ultieme beleving?

Reisverhaal

Malediven; Het behoort tot de mooiste gebieden op aarde. Parelwitte stranden, groene palmbomen en ongekend helderblauw water. Dat ook nog eens lekker warm is. Met accommodaties die vaker in de zee staan dan er naast. Is dit de ultieme beleving?

Corno’s reistips:

Als je naar de Malediven wilt reizen, kun je dit zelf organiseren of je laten ontzorgen door een reisorganisatie. Vaak wordt een bezoek gecombineerd met een rondreis door Sri Lanka. Hieronder mijn tips om je reis al dan niet zelf of georganiseerd te regelen.

Eilanden