Waarom moet ik hier heen?

Het voetbalstadion van FC Barcelona, of eigenlijk, ‘Barça’ is één van de grootste ter wereld. Als je er vroeg genoeg bij bent heb je een grote kans kaarten te kunnen kopen voor een thuiswedstrijd. Wat een absolute belevenis is.

Een wedstrijd van FC Barcelona in Camp Nou. Wie het stadion bezoekt in de stad Barcelona voelt het direct. Dit is voetbal in al zijn facetten. En voor je het weet zit je tussen de ‘socios’.

Vaak is de wedstrijd al boeiend, maar kijk vooral ook om je heen. En zie hoe de supporters het beleven. Intens en vooral luidruchtig. zorg dat je er op tijd bent. Er zijn genoeg restaurantjes rond het stadion om alvast wat te eten en te drinken. En de sfeer te proeven.

Een voetbalwedstrijd van FC Barcelona zien.
Een voetbalwedstrijd van FC Barcelona zien.

Tickets voor een FC Barcelona wedstrijd

Online kun je eenvoudig tickets voor de wedstrijden regelen. Wees er wel snel bij als het gaat om populaire wedstrijden. Hou er wel rekening mee dat je zelf wel je vliegreis naar Barcelona moet regelen. En ook een hotel om te overnachten.
Voetbalreizen FC Barcelona

Een wedstrijd van FC Barcelona is een belevenis voor jong en oud.
Een wedstrijd van FC Barcelona is een belevenis voor jong en oud. Corno van den Berg

Voetbalreizen naar FC Barcelona

Het meest gemakkelijk zijn complete voetbalreizen naar Barcelona. Dit omvat zowel de vlucht, de toegangskaartjes alsook een hotel. Ook hier geldt dat je op tijd moet zijn.
Camp Nou experience stadiontour
Je kunt ook kiezen voor compleet verzorgde voetalreizen.

Stadionbezoek Camp Nou

Als je geen tijd hebt om een wedstrijd te bezoeken of er is geen wedstrijd als jij in Barcelona bent, kun je ook het stadion bezoeken. Als er tijdens je bezoek geen thuiswedstrijd is kun je altijd nog een rondleiding in het stadion maken. Van de rij gewonnen bekers in het indrukwekkende museum wordt iedereen stil.

Meer informatie: www.fcbarcelona.com

Corno’s reistips:

Je kunt vrij makkelijk online kaarten voor voetbalwedstrijden kopen. Je moet dan wel zelf je vlucht en hotel nog boeken.

Voetbal