Beleef een wedstrijd van FC Barcelona

Een wedstrijd van FC Barcelona is emotie, spanning en vooral leuk

Een wedstrijd meemaken van FC Barcelona in Camp Nou. Wie het stadion bezoekt in de stad Barcelona voelt het direct. Dit is voetbal in al zijn facetten. En voor je het weet zit je tussen de socios

Het voetbalstadion van FC Barcelona, of eigenlijk, Barça is één van de grootste ter wereld. Als je er vroeg genoeg bij bent heb je een grote kans kaarten te kunnen kopen voor een thuiswedstrijd. Wat een absolute belevenis is.

Vaak is de wedstrijd al boeiend, maar kijk vooral ook om je heen. En zie hoe de supporters het beleven. Intens en vooral luidruchtig. zorg dat je er op tijd bent. Er zijn genoeg restaurantjes rond het stadion om alvast wat te eten en te drinken. En de sfeer te proeven.

Een voetbalwedstrijd van FC Barcelona zien.

Tickets voor een FC Barcelona wedstrijd

Online kun je eenvoudig tickets voor de wedstrijden regelen. Wees er wel snel bij als het gaat om populaire wedstrijden. Hou er wel rekening mee dat je zelf wel je vliegreis naar Barcelona moet regelen. En ook een hotel om te overnachten.

Een wedstrijd van FC Barcelona is een belevenis voor jong en oud. ©Corno van den Berg

Voetbalreizen naar FC Barcelona

Je kunt ook kiezen voor compleet verzorgde voetbalreizen. Het meest gemakkelijk zijn complete voetbalreizen naar Barcelona. Dit omvat zowel de vlucht, de toegangskaartjes alsook een hotel. Ook hier geldt dat je op tijd moet zijn.

Overnachten in Barcelona

Ik ben vijf keer in Barcelona geweest, waarbij ik sliep in diverse hotels. Die varieerden van boetiek tot luxe, maar wel altijd in de leukste wijken. Naast het centrum is dit La Barceloneta, Eixample en Gracia. Je kunt ook een appartement huren, wat vaak goedkoper is voor langere tijd. Boek wel op tijd, want deze stad is erg populair het gehele jaar door. En hoe minder tijd er is tussen je boeking en trip hoe duurder het vaak is.

Stadionbezoek Camp Nou

Als je geen tijd hebt om een wedstrijd te bezoeken of er is geen wedstrijd als jij in Barcelona bent, kun je ook het stadion bezoeken. Als er tijdens je bezoek geen thuiswedstrijd is kun je altijd nog een rondleiding in het stadion maken. Van de rij gewonnen bekers in het indrukwekkende museum wordt iedereen stil.

Mijn Tips

Lees hier alle Bucket List Tips voor Spanje

Lees mijn Tips

alle 41 artikelen over Spanje

Bekijk alle artikelen