Waarom moet ik hier heen?

Het Manta Resort is het eerste onderwaterhotel in Afrika. Voor de kust van het eiland Pemba kun je overnachten in de zee. Met een heerlijk uitzicht op het onderwaterleven. Een meer dan intrigerende plek.

Het eerste echte onderwaterhotel is geopend in Tanzania. Het heet Manta Resort en is te vinden in Afrika. Alhoewel, het is slechts één kamer, met een bovendek en de slaapkamer onder water. Het ligt op het eiland Pemba. Ik zou de hele nacht wakker blijven denk ik. En lekker het water in turen. Jij?

Manta resort pemba eiland

Manta Resort ligt bij het veel bekendere en zeer populaire eiland Zanzibar. Dat bekend is vanwege de stranden en het stadje Stone Town. Pemba is vooral geliefd bij duikers en rustzoekers. Goedkoop is een overnachting niet; het kost zo’n 750 dollar per persoon per nacht. Maar dan heb je wel wat.

meest luxueuze hotel afrika

Het is echt een droom van me; slapen onder water met uitzicht op zee. En me te laten verrassen door wat er voorbij komt zwemmen. Pemba is een nog relatief onbekend eiland in de Indische Oceaan ten oosten van de kust van Afrika.

Onderwaterhotel Afrika

Corno’s reistips:

Een rondreis door Tanzania wordt vaak gecombineerd met één of meerdere omliggende landen zoals Kenia of Zambia. Je kunt de route zelf samenstellen of een georganiseerde reis boeken. Hieronder een aantal handige tips om je rondreis door Tanzania te regelen.

Meer informatie: www.themantaresort.com