blijf op de hoogte!

blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Business Class vliegen

Het genot van lekkere luxe in een vliegtuig

Economy Class vliegen is saai, maar wel vaak de beste optie gezien de prijs. Business Class vliegen is het tegenovergestelde. Denk aan een stoel die helemaal plat kan zodat je kunt slapen. De stoel is breder, je hebt meer beenruimte en een groter beeldscherm om films op te kijken. En het eten is beter en uitgebreider.

Mijn Beste Tips om business class te vliegen:

Check vooraf via Google hoe de Business Class van de luchtvaartmaatschappij die je wilt gebruiken er uit ziet. De luchtvaartmaatschappijen uit het Midden-Oosten en Azië zijn op dit moment het meest luxueus; ze winnen prijs na prijs. En zijn (vaak) niet duurder dan de andere luchtvaartmaatschappijen.

Dit is de beste tip; schaf een nieuwe credit-card aan. Eentje die je veel extra Miles geeft als je grote aankoop doet (lees: in het eerste jaar bijvoorbeeld 10.000 euro er mee betaald). Zoals een nieuwe auto of keuken voor je huis bijvoorbeeld. Check of je de auto met credit-card kunt betalen. Zo ja, dan krijg je heel veel Miles.

Andere opties: Geregeld zijn er aanbiedingen voor dit soort stoelen, dit kun je via de nieuwsbrieven van de diverse vliegtuigmaatschappijen ontdekken. Een andere manier is om bij elke reis punten te sparen via een Frequent Flyer programma zoals dat van KLM of via haar partners.Maar dat duurt langer, waarbij je op moet letten dat je gespaarde punten niet verjaren.

Mijn Tips

Lees hier alle Bucket List Tips voor Activiteiten

Lees mijn Tips

alle 28 artikelen over Activiteiten

Bekijk alle artikelen