Relax in een Kawa Bath Hot Tub

Rust uit in een voormalige etenspan die wordt verwarmd door een houtvuur

Kawa Bath Hot Tub is een uniek concept op de Filipijnen. In de omgeving van Bugtong Bato Falls kun je badderen in een grote stalen schaal die wordt verwarmd met houtvuur. Met bladeren en bloemen die je helpen relaxen. Het is een perfecte manier om je spieren rust te geven. En om te genieten van het uitzicht over de rivier.

Wat is er lekkerder dan na een heerlijke wandeling lekker uit te rusten in warm water? Het kan op diverse plaatsen op de Filipijnen. De meest bekende is die bij Bugtong Bato Falls. Deze vind je in de buurt van het stadje Tibiao in de provincie Antique op het eiland Panay.

In de omgeving van de watervallen kun je op een bijzondere manier relaxen. Hier werd vroeger gekookt in grote schalen. Tegenwoordig hebben de schalen een andere functie. Water wordt in een grote stalen schaal warm gemaakt met een houtvuur. Op een temperatuur zoals jij het lekker vindt. Maar warm wordt het wel.

Er worden tevens bladeren en bloemen in het water gelegd die goed zijn voor de huid. Ondertussen kijk je uit op de rivier en het Filipijnse landschap. Niets mis mee toch?

Naar de Filipijnen?

Ontdek alle tips

Lees mijn tips
Bekijk alle artikelen