Waarom moet ik dit doen?

In de omgeving van Bugtong Bato Falls kun je badderen in een grote stalen schaal die wordt verwarmd met houtvuur. Met relaxerende bladeren en bloemen. Een perfecte manier om je spieren rust te geven en te genieten van het uitzicht over de rivier.

Wat is er lekkerder dan na een heerlijke wandeling lekker uit te rusten in warm water? Het kan op diverse plaatsen op de Filipijnen. De meest bekende is die bij Bugtong Bato Falls. Deze vind je in de buurt van het stadje Tibiao in de provincie Antique op het eiland Panay.

Bekijk de video van een Kawa Bath Hot Tub:

Hot tub Filipijnen

In de omgeving van de watervallen kun je op een bijzondere manier relaxen. Hier werd vroeger gekookt in grote schalen. Tegenwoordig hebben de schalen een andere functie. Water wordt in een grote stalen schaal warm gemaakt met een houtvuur. Op een temperatuur zoals jij het lekker vindt. Maar warm wordt het wel.

Er worden tevens bladeren en bloemen in het water gelegd die goed zijn voor de huid. Ondertussen kijk je uit op de rivier en het Filipijnse landschap. Niets mis mee toch?

Corno’s reistips:

Als je op vakantie wilt naar de Filipijnen, kun je dit zelf organiseren of een complete rondreis boeken. Hieronder mijn tips om je reis al dan niet zelf of georganiseerd te regelen.