Finish van de Tour de France zien

Grootste wielerspektakel ter wereld in Parijs

De Tour de France is één van de grootste sportspektakels ter wereld. Deze wielerwedstrijd eindigt traditioneel in Parijs, op de Avenue des Champs-Élysées. De renners rijden daar een aantal rondjes tot de finish. Dit festijn vindt meestal aan het einde van juli plaats, inclusief de huldiging van de Tour-winnaar. Dit is een sportcircus, een mediacircus en vooral een heerlijke belevenis. Dit zijn de beste tips om de finish van de Tour de France mee te maken.

Je kunt op talloze plekken langs de weg gaan staan om dit spektakel mee te maken. Ook de reclamekaravaan, die voor de renners uit rijdt, is leuk om een keer te zien. Een van de beste plekken om te gaan staan is bij Arc de Triomphe. De wielrenners komen hier diverse keren voorbij.

Meer informatie: www.letour.fr

Overnachten in Parijs

Tijdens de finale van de tour de France heb ik geslapen in deze heerlijke stad. Tijdens mijn reizen heb ik in diverse wijken geslapen. Hierbij koos ik vooral voor kleine hotels, gezellige vakantiewoningen en handige appartementen. Er is een grote keuze, maar wees er wel op tijd bij. Veel hotels zijn snel volgeboekt, zeker in de vakanties.

Mijn Tips

Lees hier alle Bucket List Tips voor Parijs

Lees mijn tips