Waarom moet ik hier heen?

Altijd al eens in een bad vol wijn willen plonsen? Of een duik willen nemen in koffie? Of in groene thee? Of sake? In het Yunessun Spa Resort in Japan kan dat; heel gezond en het is schijnt goed te zien tegen allerlei kwaaltjes.

Yunessun Spa Resort in Hakone in Japan is anders. Het is een groot resort met warmwaterbronnen, maar het park heeft diverse unieke thema’s.

Je vindt hier diverse spa-faciliteiten, maar de meeste mensen komen voor de bijzondere baden waarin je kunt plonzen in rode wijn of koffie. Maar ook in groene thee en sake.

Yunessun Spa Resort is een wonderlijk Japans themapark, dat zowel door gezinnen als door groepen en stelletjes wordt bezocht.

Video Rode wijn bad

Het park heeft verschillende zones die, afhankelijk van je voorkeur, met of zonder badkleding bezocht kunnen worden.

Oh, en of zwemmen in wijn (of koffie of wat dan ook) werkt is maar de vraag. Leuk is het wel.

Meer informatie: www.yunessun.com/global/en/

Corno’s reistips:

Als je op vakantie wilt naar Japan, kun je dit zelf organiseren of een complete rondreis boeken. Hieronder mijn tips om je reis al dan niet zelf of georganiseerd te regelen.

 

Heb jij mijn reisverhaal over Japan al gelezen?

Het beste van Japan en Zuid-Korea

Een cruise in Japan en Zuid-Korea. Ik wist niet eens dat het bestond. Al is het logisch dat je ook in dit werelddeel kunt cruisen. Dat moet ik proberen...

Reisverhaal
Het beste van Japan en Zuid-Korea

Japan en Zuid-Korea: Dat kun je op diverse manieren doen. Een relatief onbekende is de cruise.  Waarbij je helemaal om Japan heen vaart en een stop maakt in Busan (Zuid-Korea). Overal ga ik excursies maken...