Een mooie rondreis? ToursOnTheWeb!

Georganiseerde groepsreizen blijven een succes. De reden is simpel: het is zo gemakkelijk om tussen steden of landen te reizen, in korte tijd heel veel te zien en te beleven, andere mensen te ontmoeten en snel vrienden te maken. Georganiseerde privé-reizen daarentegen bieden andere voordelen. Denk daarbij aan reizen met een kleinere groep en het onafhankelijk en flexibel zijn zonder al te veel zélf te moeten plannen.

Op zoek naar een georganiseerde, meerdaagse rondreis?

Er zijn heel veel reisorganisaties en de keuze is enorm. Je kunt kiezen uit een reisgezelschap met landgenoten, een internationale Engelstalige groep, of een eigen groep van vrienden en familie. De keuze, de taal van de reis en reisgroep hebben een duidelijk effect op de reiservaring en het soort vrienden dat je onderweg maakt.

Groepsreizen met lokale organisaties inclusief vlucht zijn soms goedkoper, maar internationale touroperators bieden veel meer keuze in reisstijl, comfort, wereldwijde bestemmingen, reisprogramma's en vertrekdata. De beste rondreis is niet persé de goedkoopste, maar degene die het beste bij jou past, waar jij je goed bij voelt.

Het zoeken en vergelijken van hotels en vliegtickets bestaat al heel lang. Wat niet iedereen weet is dat de diverse mooie rondreizen, cruises en expedities van verschillende reisorganisaties met elkaar kunt vergelijken. Dit kan zonder uren lang op het web te moeten surfen, terwijl je je reis daarna rechtstreeks bij de touroperator boekt.

Op reis naar de mooiste plekjes op aarde. ©Paul van Schaik / Oceanwide Expeditions

Hoe het werkt

,,ToursOnTheWeb.nl brengt Nederlandse, Belgische en internationale touroperators samen op één platform, waardoor je veel meer opties hebt om uit te kiezen. Of je nu twee weken naar Scandinavië, Marokko, India, Thailand of Cuba wilt, de nationale parken van de USA of Canada wilt bezoeken, de Big Five in Afrika of de unieke dierenwereld van de Galapagos wilt zien, een mooie luxe riviercruise tijdens Kerst zoekt, of een eenmalige reis naar Australië, Antarctica of de Noordpool wilt ondernemen, het is er. Maar, zoek je een strandvakantie, resort of een city-break, dan ben je aan het verkeerde adres,” aldus Paul van Schaik, CEO van ToursOnTheWeb.

ToursOnTheWeb.nl biedt nu al 15.000 groepsreizen, privéreizen, self-drive reizen, wandel- en fietsreizen, safaris, overlanding, (rivier-) cruises en luxe expedities naar 180+ landen en gebieden op alle 7 continenten. Het is de grootste verzameling van georganiseerde reizen in Nederland en België met complete reisbeschrijvingen van bijna alle grote reisorganisaties en groeit nog steeds. Er bestaat niets vergelijkbaars.

Rondreizen, cruises en expedities bestaan er voor alle leeftijdsgroepen. Je vindt ze in budget-, comfort- en luxe segmenten met prijzen per persoon tussen € 500 en € 50.000 en een reisduur van 5 tot 200 dagen (7 maanden).

De meeste reisorganisaties zijn aangesloten bij een boeking garantiefonds en bieden uitgebreide financiële bescherming. Veel reisorganisaties zijn verantwoordelijk bezig en nemen duurzaam reizen heel serieus. Ze behoren tot de beste en meest betrouwbare reisorganisaties überhaupt met uitstekende reviews.

Genieten in Singapore. ©Paul van Schaik / ToursOnTheWeb

Voordelen voor reizigers: Boeking direkt bij de touroperator

ToursOnTheWeb accepteert zelf geen boekingen of betalingen. Je kunt met filters, maps en uitgebreide reisbeschrijvingen eenvoudig je volgende reis vinden. Met een simpele klik wordt je daarna doorgestuurd naar een specifieke tourpagina op de website van de touroperator voor nog meer informatie en updates, actuele beschikbaarheid, online / offline boeken (zonder extra kosten) en deskundige klantenservice. Na boeking zijn alleen de Algemene Voorwaarden van de touroperator van toepassing.

In het kort: ToursOnTheWeb combineert gemak met keuze en vertrouwen op een gebruiksvriendelijk platform voor mensen van alle leeftijden. Het is een écht alternatief voor grote online en traditionele reisbureaus en reisbeurzen, terwijl het heel veel extra informatie biedt.

Je kunt je volgende reis op verschillende manieren plannen. Blogsites als deze en ToursOnTheWeb bieden heel veel ideeën, interessante bestemmingen en reisroutes. Het maakt niet uit of je nu een georganiseerde rondreis boekt, of op de bonnefooi reist... Hoofdzaak is, dat je van je volgende avontuur geniet en heel veel mooie herinneringen terugbrengt!