Man geeft zijn First Class stoel aan een 88-jarige vrouw en laat haar droom uitkomen

Op een vlucht van New York naar Londen gebeurde deze week iets bijzonders. Stewardess Leah Amy van Virgin Atlantic legt op haar Facebook uit wat tijdens de vlucht gebeurde en postte dit op social media. Het verhaal gaat over Violet en Jack die samen op de vlucht zaten. Jack en zijn familie hadden een plek in de First Class, het meest luxe deel van het vliegtuig. Violet is 88 jaar en zat in Economy Class naast het toilet. Bij het inchecken leerden ze elkaar kennen en ontstond er een leuk gesprek.

Violet vertelde dat ze naar haar dochter in New York was geweest, iets wat ze al heel lang niet meer heeft gekund. Ze had een ingrijpende knieoperatie ondergaan en kon nu eindelijk weer eens haar dochter zien. Ze vertelde over de tijd samen en hoe geweldig het was. De stewardess vertelde wat er vervolgens gebeurde. ,,Toen Jack ontdekte dat de vrouw het met heel veel minder moest stellen dan hij, stond hij meteen zijn stoel af. Hij ging naast het toilet zitten. En hij heeft niet een keer geklaagd. Niemand heeft hem hiertoe opgedragen, hij deed het uit vrije wil.”

De 88-jarige vrouw zei dat een droom van haar uitkwam. ,,Je had haar gezicht moeten zien toen ik haar na het diner instopte. Ze wilde een selfie maken, omdat haar dochter het nooit zou geloven.” Violet heeft geen mobiele telefoon of email, dus de foto’s moeten met de post worden verstuurd. En de foto’s zijn hartverwarmend toch?