Overnacht in de villa van The Fresh Prince Of Bel-Air

Ik ben opgegroeid met de heerlijke televisieserie The Fresh Prince Of Bel-Air. Will Smith was weergaloos als tiener die na een opstootje in zijn eigen neighborhood in Philadelphia moest verkassen naar zijn rijke oom en tante in het puissant rijke Bel-Air. Hij ontmoette daar zijn neef Carlton, die wel heel bijzondere dansjes had. En Uncle Phil en de heerlijke koele butler Geoffrey.

De serie begon 30 jaar (!) geleden en daarom kun je nu overnachten in het huis waar de serie zich afspeelde. Of eigenlijk de villa, want het is ongekend groot. Will Smith kondigde de bijzondere overnachting aan op zijn Instagram. De inmiddels 51-jarige acteur reisde naar de villa en plaatste een foto op zijn Insta. Het is een samenwerking met Airbnb. Inmiddels kun je de kamer boeken op de site. Is het iets voor jou?

Overigens is het interieur van het huis nooit gebruikt in de serie. Alleen de buitenkant kwam in de serie voor. Maar speciaal voor deze actie is het interieur aangepast. En ziet het er uit als in de hitserie. Ook zie je binnen talloze rekwisieten uit de serie. Zoals de unieke pettencollectie van Will en zijn schooluniform. Als ook kunstwerken die zijn gemaakt naar aanleiding van de serie.

De prijs van een nachtje slapen in Bel-Air

Je verwacht natuurlijk dat je veel geld moet neerleggen voor een overnahcting in deze villa. Maar niets is minder war. Een overnachting kost slechts 30 dollar. Je krijgt daarvoor toegang tot de villa, alsook een slaapkamer en badkamer. De opbrengst van deze bijzondere actie gaat naar een goed doel.

Hoe kan ik boeken?

De villa kan vanaf 29 september 2020 worden geboekt. Het gaat om deze data: 2, 5, 8, 11 en 14 oktober 2020.