Vancouver Aquarium

Een van de beste aquaria ter wereld

Vancouver Aquarium ligt in het westen van Canada. Dit immense aquarium ligt in het hartje van de stad Vancouver. In de diverse aquaria zie je de ongekend veel diersoorten die leven in de koude waterden voor de kust van Canada. Dit zijn de beste tips om het Vancouver Aquarium te bezoeken. 

Naast de vele dieren vind je hier ook veel informatie over al het leven. Waardoor je meer en meer zult begrijpen waarom er hier zoveel dieren leven in het water. Zoals de bultrug, orka, zeeotter en veel dolfijnen. Zoals bijvoorbeeld dieren die leven bij het nabij gelegen Vancouver Island.

Vancouver Aquarium behoort tot de beste aquaria ter wereld. Het is de beste manier om te zien hoeveel diersoorten er allemaal langs de kust van Canada leven. Ook is er veel info over de vele zalmen die jaarlijks de rivieren op trekken. Het aquarium speelt daarnaast een rol in het natuurbehoud van de rijkdom.

Maar je zult vooral versteld staan over het aantal vissen dat hier in de zee leeft. Alsook kwallen, kreeften, alen en nog veel meer. Een dagje aquarium is zeer de moeite waard. Niet alleen bij op een regenachtige dag.

Gratis nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste reisnieuws, tips en video's.

Overnachten in Vancouver

De stad en omgeving zijn perfect voor meerdere dagen. Je kunt eenvoudig een kleine road trip maken met verschillende plekken om te slapen. Er zijn diverse hotels, hostels, campings en appartementen om te verblijven in en rond de stad Vancouver. Wees er wel op tijd bij, want dt gebied is erg populair, zeker in de weekenden en vakanties. 
Bekijk de leukste accommodaties in de stad Vancouver

Hoe kom ik er?

Het aquarium is het gehele jaar geopend. Je vindt het Vancouver Aquarium in Stanley Park in Vancouver.
Meer informatie: www.vanaqua.org

Meer artikelen over Vancouver