Waarom moet ik hier heen?

Een nacht in een ijshotel is een unieke ervaring. Het is koud, maar toch lig je lekker warm. In een omgeving waar je u tegen zegt. Er zijn diverse ijshotels in Scandinavië te vinden, maar deze is wel extra bijzonder.

Een Game of Thrones IJshotel. Niet alleen voor de fans van deze extreem populaire televisieserie, maar ook voor mensen die graag eens iets anders willen. Want een nacht in een ijshotel is uniek. Zeker als ze zo’n thema als deze ebben.

Check de foto’s van het unieke ijshotel:

Corno’s reistips:

Als je op vakantie wilt naar Finland, kun je dit zelf organiseren of een complete rondreis boeken. Hieronder mijn tips om je reis al dan niet zelf of georganiseerd te regelen.

Hoe kom ik hier?

De locatie van dit ijshotel is in het plaatsje Kittilä in Fins Lapland. Het ligt zo’n 1.000 kilometer ten noorden van Helsinki. Dit ijshotel beschikt over 24 ruimtes, waarvan 10 slaapkamers. En onder andere een bioscoop, een ijsbar en een kapel.

In het Lapland Hotels SnowVillage kun je vanaf 200 euro per nacht een kamer boeken. Ook is het mogelijk om alleen een rondleiding te krijgen tegen een entreeprijs van 18 euro. Eind april zal het ijshotel haar deuren weer sluiten en zal het langzaam smelten…

Meer informatie: https://www.laplandhotels.com/