blijf op de hoogte!

blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Rooftopbar AER in Mumbai

Een van de meest bijzondere bars in de wereld

De rooftopbar AER in Mumbai is perfect voor een heerlijk uitzicht. Sterker nog, in deze bar in het Four Seasons Hotel krijg je een van de mooiste uitzichten in India.

Bij India verwacht je niet direct spectaculaire rooftopbars. Maar AER in het Four Seasons Hotel in Mumbai is de uitzondering die de regel bevestigd. Je hebt hier de gehele dag een bijzonder uitzicht, maar rond zonsondergang is het magisch.

Een rooftopbar is feitelijk een bar met een fabuleus uitzicht. Zoals over een stad. In dit geval is het in Mumbai, dat ook bekend staat als het voormalige Bombay. Het is een drukke en rumoerige stad totdat je bij de AER komt.

Beste tijd voor Rooftopbar AER in Mumbai

De sfeer is relaxed en bijna overal heb je een intrigerend uitzicht over de stad. Ideaal voor een kop koffie in de ochtend of, het meest populaire, de zonsondergang.

Let op!

De bar is open voor iedereen, dus het kan relatief druk worden. Wees er dus op tijd bij, wat overigens geen straf is. De prijzen zijn stevig, maar de cocktails en het eten krijgen hoge waarderingen op sites als Tripadvisor, dus…

Mijn Tips

Lees hier alle Bucket List Tips voor India

Lees mijn Tips

alle 13 artikelen over India

Bekijk alle artikelen