Waarom moet ik hier heen?

Overnachten op een bijzondere plek is populair. En dit is er een, op het bekende vliegveld van Teuge in Nederland. Een oud regeringsvliegtuig is omgebouwd tot luxe slaapplek. Met jacuzzi en sauna. En nog veel meer.

Overnachten in een vliegtuigsuite op het vliegveld Teuge. Het is een heerlijke plek om te overnachten. Je slaap in de staart van het vliegtuig, dat volledig is omgebouwd. Net als de rest van het maar liefst 40 meter lange vliegtuig.

Bijzondere overnachting in een vliegtuig

Het idee komt van Ben Thijssen die in Teuge woont. Een aantal jaren geleden overnachtte hij in een tramsuite in de Controversy Tram Inn in Hoogwoud. Hij vond het gaaf en realiseerde dat het slapen in een vliegtuig in Nederland nog niet bestond. In Duitsland vond hij een oud Duits regeringstoestel dat dienst deed als restaurant.

Thijssen kocht het en bouwde het drastisch om. Behalve de cockpit, die liet hij zo goed als intact. In 2009 opende de eerste vliegtuigsuite zijn deuren. Op een Nederlands vliegveld nog wel. Het vliegtuig is 40 meter lang en heeft alle faciliteiten. Waaronder een bad, maar ook een sauna en jacuzzi. Alsook luxe banken en een eetruimte.

Je hebt uitzicht over de start- en landingsbaan van vliegbasis Teuge. En je kunt eenvoudig een overnachting combineren met een vliegles op Teuge, een tochtje met een vliegtuig of parachute springen. Wat hier heel populair is. Al met al een bijzondere ervaring toch?

Slapen vliegtuig Teuge
Slapen in een vliegtuig in Nederland
Overnachten in een luxe vliegtuig in Nederland
Overnachten in een vliegtuig
Overnachten vliegtuig met ontbijt
Cockpit in een vliegtuig om te overnachten
Vliegtuig slapen

Het adres:

De Zanden 61b, 7395 PA Teuge

Meer informatie over reserveren en prijzen:

Een nacht kost zo’n 365 euro voor twee personen, dit is inclusief een uitgebreid ontbijt met veel verse waren. Bekijk dan het Vliegtuighotel.

Wil jij op vakantie in Nederland?
We genieten nu meer en meer van ons eigen land. Wil jij lekker weg in een vakantiehuisje? Een vakantiepark? Of een huisje in de natuur? Er zijn mogelijkheden te over.


Ik heb diverse websites verzameld waar je nu al je dagje uit, weekendje weg of zelfs zomervakantie kunt boeken.