Deze hond en kat reizen de wereld rond

Dit is een heerlijk verhaal. De fervente wandelaar Cynthia Bennett en haar vriend kwamen op een adoptie-evenement en zagen daar een hond; Henry. Hij keek hen lief aan en gaf liggend op zijn rug pootjes. Ze waren meteen verkocht.

Al snel ging Henry overal mee naar toe. ,,En hij klom op de hoogste rotsen en keek dan stoer om zich heen. Toen wisten we dat we hem altijd mee op reis zouden nemen,” aldus Cynthia. 

Een paar maanden geleden besloten ze nog een huisdier te nemen uit het asiel. Het werd Baloo, een Siamese kitten. Vanaf het eerste moment ging het goed met Henry. Ze speelden met elkaar en sliepen met elkaar. 

Ook Baloo ging mee op reis, wat veel vragen oproept bij andere kattenliefhebbers. ,,Maar Baloo vindt het heerlijk buiten. Zeker met Henry in de buurt gaan ze vaak naar buiten. Als ik Henry zijn riem pak, staat Baloo al klaar…”  

De twee dieren zijn de beste vriendjes en gaan altijd mee op reis. En dat ze lol hebben, mag duidelijk zijn. Cynthia maakt veel foto’s van de twee, die meer dan aandoenlijk zijn, toch? 

Bekijk de heerlijke foto's: