Je eigen privé-eiland in de Cariben te koop voor een spotprijs

Je eigen eiland in de Cariben, wie droomt er niet van? Het kan nu voor een schappelijke prijs. Het eiland bij Stann Creek in het tropische Belize ligt dichtbij het wereldberoemde Belize Barrier Reef. Het heeft vier felgekleurde hutten met elk een eigen slaapkamer, maar ook een badkamer, keuken en een eethoek. Al zul je liever buiten willen ontbijten met zo’n uitzicht.

Het eiland is 550 vierkante meter groot en wordt voornamelijk aangedreven door zonne-energie. Want ja, hier schijnt de zon vaak. Rondom het eiland vind je het heerlijke blauwe warme water van de Caribische Zee, met veel koraal en een rijk onderwaterleven. Het heeft ook een pier om aan te leggen zodat het eenvoudig met de boot is te bereiken.

Bekijk de foto’s van het privé-eilandje te koop in de Belize:

De prijs:

Het eilandje kost net iets dan vier ton. De prijs is 465.000 dollar oftewel 413.135 euro. Wat een koopje is als je het vergelijkt met de miljoenen die je normaal betaalt voor een optrekje in deze regio. Maar ja, je moet het wel net hebben, toch?

Meer informatie: www.7thheavenproperties.com

Ook naar Belize?

Ik ging kijken in dit heerlijke land in Midden-Amerika. Zowel op het land als bij Caye Caulker en ging natuurlijk snorkelen met haaien en roggen. Bekijk mijn reisverhaal met de Hoogtepunten van Belize hier.