Video: Olifant verwelkomt toeristen in lodge in Zuid-Afrika

Op safari gaan is heerlijk. Lekker in de open lucht op zoek naar wilde dieren. Op het machtige continent Afrika. Waarbij je bijna altijd verrassingen tegen komt. Ik ben al tientallen keren op safari geweest en zou meteen weer gaan als ik zou kunnen. Op safari gaan is simpelweg een van de meest bijzondere manieren om de natuur te beleven, toch?

In diverse natuurparken vind je daarnaast veel accommodaties. Midden in de natuur. Zodat je ook ’s avonds en in de nacht de heerlijke geluiden van de Afrikaanse bush hoort. Je hebt deze accommodaties in alle soorten en alle prijzen. Zoals deze luxe lodge in het beroemde Sabi Sands in Zuid-Afrika. Dat naast het beroemde Kruger Nationaal Park ligt.

Model Lara Leito had van haar vriend een safari voor haar verjaardag gekregen. Toen ze aankwamen bij hun lodge was daar nog een verrassing. Een olifant dronk uit hun zwembad. Deze zwembaden worden gevuld met normaal water, zodat dieren er uit kunnen drinken. De olifant zag het stel en gaf ze een heerlijke begroeting. Kijk maar de beelden. Dit wil je toch ook?

Je kunt haar volgen op Instagram.