blijf op de hoogte!

blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Miette Hot Springs

De mooiste warmwaterbron in de Rocky Mountains.

Miette Hot Springs ligt in het beroemde Jasper National Park. Door een constante toevoer van heet water kun je hier heerlijk badderen na een dag wandelen. Met een uitzicht waar je u tegen zegt. Op de beroemde Rocky Mountains namelijk.

Deze warmwaterbron is veel minder bekend dan Banff Upper Hot Springs, maar wel mooier en beter. Lange tijd lagen de bronnen op een moeilijk te bereiken plek. Pas in 1934 werd er een weg naar de bronnen aangelegd, al zijn er dan wel enkele huisjes waar je je kon omkleden en kon overnachten.

Gratis nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste reisnieuws, tips en video's.

Overnachten in Jasper National Park

Dit natuurgebied is groot en perfect om meerdere dagen te verblijven. Er zijn zowel in het park als er net buiten diverse hotels te vinden. Ook zijn er enkele bed & breakfasts en appartementen die je online kunt boeken. Wees er wel op tijd bij, want tijdens de vakanties is het snel volgeboekt.
Bekijk de leukste accommodaties in de omgeving

Tips om Miette Hot Springs te bezoeken

Tegenwoordig wordt het water gekoeld tot zo’n 40 graden, omdat het met 54 graden te warm voor ons lichaam is. Zodat je optimaal kunt genieten van dit relax moment. En je lichaam de rust krijgt die het nodig zal hebben na een paar dagen in de bergen.

Je kunt vooraf online je entreeticket kopen. De weekenden zijn het drukst, zeker in de vakantieperiodes. Doordeweeks is het een stuk rustiger, zeker als je vroeg op de dag gaat.
Meer informatie: www.hotsprings.ca

Meer artikelen over Jasper National Park