Gezocht: Stel dat in luxe villa op Ibiza wil wonen tegen betaling

Heb jij altijd al het luxe leven van de echte jetset willen leiden? Dan is dit je kans. Eigenaren van een luxe villa op Ibiza zijn op zoek naar een stel dat bij hen in komt wonen. Je hebt twee taken. Als het andere stel thuis is moet je inkopen doen, voor ze koken en feestjes organiseren.

Maar als ze op vakantie zijn is het huis voor jullie. En het andere stel gaat geregeld op vakantie. En lang ook. Oh, en je wordt er ook nog voor betaald. Ruim 2300 euro per maand. Per persoon. En dat geld kun je dus voor alles gebruiken want kost en inwoning heb je al. Net als eten. Dus je kunt nog sparen ook.

Wat is het?

Het project heet Villa Management Couple. En de naam past perfect bij deze bijzondere functie. De gastheren zoeken een stel dat dit als de ultieme uitdaging ziet, maar dit ook leuk vindt en professioneel kan uitvoeren. Ervaring is vereist, net als bijvoorbeeld een rijbewijs.

Als de bewoners op vakantie zijn mag je kiezen of je in de villa wilt verblijven of in een luxe appartement in de buurt. Wat wil je nog meer weten? Dat de luxe villa een zwembad heeft? Alsook een Turks bad en een bubbelbad? En ja, die mag je gebruiken. Er blijft genoeg tijd over om het eiland te verkennen. En je hebt er het geld voor.

Hoe schrijf je je in?

Als jij denkt dat deze baan voor jou en je partner perfect is, schrijf je dan hier in.