Droombaan: 50.000 dollar voor rijden in een camper en bier drinken

Het is een absolute droombaan. Het biermerk Michelob Ultra is op zoek naar een man of vrouw die graag wil kamperen en bier wil drinken. Let wel, je gaat in de diverse beroemde nationale parken van Amerika. Waar je met een luxe caravan naar toe gaat om te kamperen. En om bier te drinken. De nam van je baan is Chief Exploration Officer, oftewel CEO. Is het iets voor jou?

Michelob Ultra ken je misschien van een reis door de Verenigde Staten. Het is onderdeel van eigendom van Anheuser-Busch, een van de grootste bierproducenten ter wereld. Michelob Ultra is een light beer die daar heel erg bekend is. Maar hier bijvoorbeeld niet. Mede daarom zoeken ze een liefhebber van natuur en het gele vocht. Die voor langere tijd op pad kan.

Wat kun je winnen?

Je mag maar liefst zes maanden rondreizen door Amerika. Waarbij je onder meer naar Yosemite National Park, Sequoia National Park, Joshua Tree National Park, Saguaro en Big Bend National Park rijdt. en er ook meerdere dagen verblijft. Onderweg zul je enkele van de meest iconische landschappen van Amerika zien.

Je grote vriend is een luxe camper. Deze is uitgerust met een eigen badkamer en douche. En je koelkast zal gevuld zijn volgens de oproep op internet. Daarna krijg je geld voor benzine, zodat je geen verborgen kosten hebt. En je krijgt natuurlijk een salaris van 50.000 dollar (ruim 40.000 euro) met onkosten. Dit krijg je voor al je ‘werk’.

En je mag iemand meenemen als hulpje bijvoorbeeld. Dit mag je vriend of vriendin zijn, of een goede vriend. Maar bijvoorbeeld ook je huisdier. Aan jou de keus met wie je het liefste deze unieke trip wilt maken.

Wat moet ik er voor doen?

Je moet minimaal 21 jaar zijn. En natuurlijk een rijbewijs hebben. Daarnaast moet je zes maanden vrij zijn. Je moet tijdens je reis dus wel bier drinken. En allerlei foto’s maken en die op sociale media plaatsen. En reageren op de vele jaloerse reacties van mensen…

Hoe doe ik mee?

Je kunt je zelf nog opgeven. De inschrijving sluit op 30 september. Naast je gegevens moet je ook opgeven waar je passie ligt en meer gegevens. Waarna je moet wachten tot de winnaar bekend wordt gemaakt.

Geef je hier op: michelobultra.com/puregoldceo