Ervaren reiziger gezocht die 12 maanden gratis wil reizen

Op Droomplekken.nl heb ik geregeld berichten over reisfanaten die een jaar lang gratis op reis kunnen winnen. Meestal wordt er om jongere reizigers gevraagd die de wereld nog moeten ontdekken. Maar deze vacature is anders.

Ditmaal gaat het om een ‘senior reiziger’, oftewel een reiziger met koffers aan ervaring. En dus iemand die al wat ouder is en graag reist. Ben jij dat?

Je moet in al je enthousiasme verslagen maken, met foto’s en video’s. Een ideale manier om de wereld te ontdekken. Al verdien je geen geld, maar je ziet wel veel van de wereld.


Wat kun je winnen?

KRAS zoekt een reiziger die de komende twaalf maanden twaalf reizen gaat maken. Een reis per maand dus. De reizen zijn erg verschillend. Denk aan een stedentrip maar ook wintersport, van rondreis of cruise tot een actieve fiets- of wandelvakantie. 

Heb jij het komende jaar tijd? Ben jij goed in het vastleggen van een reis? Kun jij goed schrijven? Dan moet je opschieten. De eerste reis staat namelijk al in juli gepland.

Zo doe je mee:

Om mee te doen moet je een korte video maken waarin je vertelt over je ultieme reiservaring. Het liefst met passie.
Geïnteresseerden hebben tot en met 21 mei a.s. de gelegenheid te reageren.

De drie beste inzendingen krijgen op 28 mei a.s. een cursus vloggen. In de weken daarna kan het publiek stemmen op de drie geselecteerde kandidaten. 

De stem van het publiek telt voor 50% mee, wat wel eerlijk is. De andere 50% wordt bepaald door een jury. Op 25 juni wordt de winnaar bekend gemaakt.

De actie is inmiddels voorbij.