Influencers zijn druk met elkaar en zien speelse zeeleeuw niet op strand

De term influencer bestaat nog maar een paar jaar, maar iedereen komt ze tegen op vakantie. Mannen en vrouwen die veel foto's en video's maken, vaak vooral van elkaar. Zo ook dit stel dit op een strand bij San Diego staat. De man maakt foto's van de vrouw, die uitgebreid staat de poseren. Maar ze missen de grootste attractie.

De man en vrouw maken content langs de kust van Californië, in het westen van de Verenigde Staten. Het is net boven de stad San Diego, bij La Jolla. Ze maken beelden die ze graag via sociale media willen delen. Waarbij de vrouw diverse poses aanneemt.

Veel reacties op internet

Helaas voor hen missen ze het dier dat hun content zoveel interessanter zou hebben gemaakt. Althans dat zijn veel van de reacties die je op internet kunt terug vinden. Ze lachen het stel uit dat alleen maar met zichzelf bezig is.

Een Californische zeeleeuw laat zich zien bij het tweetal. Het dier speelt in de stevige golven. Al zien de twee daar niets van. De man die filmt wil het tweetal helpen. Hij roept: ,,Kijk naar rechts," naar de vrouw. Maar ze hoort hem niet. De beelden gaan nu het internet over en geeft eigenlijk wel aan hoe influencers zijn volgens velen. Wat vind jij?