blijf op de hoogte!

blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

KLM-stewardess zingt afscheidslied tijdens laatste Corona-vlucht

Ook voor het personeel van KLM zijn het onzekere tijden. Terwijl overal op de wereld de laatste Nederlandse mensen worden opgehaald komen meer en meer vliegtuigen stil te staan. En weten veel stewardessen bijvoorbeeld niets over hun toekomst.

Een zichtbaar emotionele stewardess op een van de laatste vluchten deed iets bijzonders voor de passagiers. Ze had een heel persoonlijke boodschap voor hen en zong het lied When will I see you again, een oude hit van The Three Degrees. De passagiers kunnen het zeer waarderen.

Dit is de tekst die ze uitsprak: ,,Lieve passagiers, in deze moeilijke tijd wil ik op een andere manier afscheid van jullie nemen. Alle bemanningsleden zijn erg emotioneel over wat ons te wachten staat de komende tijd bij KLM. We hebben een blauw hart en we weten niet wanneer we dat weer aan jullie kunnen laten zien.”

Ze vervolgt: ,,Muziek brengt ons allemaal samen, daarom zal ik een afscheidslied voor jullie zingen. We wensen jullie allemaal veel geluk, liefde en blijf gezond. Deze is voor jullie!” Een van de passagiers, Gwendell Mercelina filmde het en zette het op YouTube.