Elephant Hills: Drijvend tentenkamp

Elephant Hills Rainforest Camp is een uniek concept

Elephant Hills ligt in Khao Sok National Park in Thailand is een unieke plaats om te blijven slapen. Er is geen wifi, maar wel veel natuur. Je wordt wakker met de geluiden van het regenwoud in Azië. Terwijl vogels over vliegen en je mogelijk een aap spot. Of meerdere. Dit zijn de beste tips voor een bezoek aan Elephant Hills.

Khao Sok National Park behoort tot de mooiste natuurgebieden in Thailand. En je kunt er op een hele bijzondere manier overnachten. Maak kennis met Elephant Hills in Thailand. Een drijvend tentenkamp in de jungle van Azië. Hier gaan luxe en ecotoerisme goed samen. Je slaapt hier op het water, middenin de jungle. Welkom in het Rainforest Camp in de jungle.

Het fraaie meer Cheow Larn

Dit eco-resort ligt aan het Cheow Larn Lake. Dit is een oase van rust in het groen. Ik ben er geweest en was verrast over de vele dierengeluiden die ik hoorde vanuit mijn tent. Zowel overdag als in de nacht. En wat vreemde geluiden in het water. Waren het vissen, ik hoop het wel. Al hoorde ik ook geritsel in het dichte struikgewas wat toch wel een beetje spannend is. Maar de tent was goed afgesloten, dus er kon weinig gebeuren.

De heerlijke zonsopgang

In de vroege ochtend hoorde ik apen brullen, dat was heerlijk wakker worden. Overdag maakte ik een wandeling door het regenwoud, waarbij ik talloze vogels zag. Dit is nog natuur in Azië zoals het ooit was. Dit ‘tented camp’ is perfect voor een moment van rust.

De bijzondere olifanten

Oh, en de olifanten in het kamp zijn opgekocht van houthandelaren. Ze worden niet gebruikt voor ritjes, maar krijgen dagelijks een modderbad. Waar de dieren echt van lijken te genieten. En jij kunt daarbij helpen. Al kun je ook gewoon relaxen.

Meer informatie: www.elephanthills.com

Gratis nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf wekelijks op de hoogte van het laatste reisnieuws, tips en video's.

Mijn Tips

Lees hier alle Bucket List Tips voor Thailand

Lees mijn Tips

alle 7 artikelen over Thailand

Bekijk alle artikelen