Slapen in een huifkar in Amerika; locatie en prijs - Droomplekken.nl

blijf op de hoogte!

blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Slaap in een huifkar uit het Wilde Westen

Net naast het wereldberoemde Yosemite National Park kun je slapen in een echte huifkar

Slapen in een huifkar in Amerika. Het kan bij Yosemite Pines RV Resort and Family Lodging, dat net buiten Yosemite National Park ligt. Zo kun je het Wilde Westen ervaren in de ruige natuur van de Verenigde Staten.

Je slaapt in een zogeheten ‘Conestoga wagon’. Dit zijn dezelfde stevige huifkarren die aan het einde van 18e eeuw werden gebruikt om het binnenland van de VS te ontdekken. Die je wel kent van de westernfilms.

Slapen in een echte huifkar

Het is een nieuw concept in het Yosemite Pines RV Resort and Family Lodging, vlakbij het wereldberoemde Yosemite. Een overnachting hier kun je dus erg goed combineren met een bezoek aan dit natuurwonder.

De huifkar is uitgerust met een king size bed. En een stapelbed. Ook is er een tafeltje met stoelen. Het dak is gemaakt van doek, wat de overnachting een extra dimensie geeft. De douche en toilet zijn iets verderop op het resort.

De prijs van een overnachting valt mee: zo’n 160 euro per nacht. Waarbij je nu een gratis nacht krijgt als promotie van deze nieuwe manier om te overnachten. Wat let je?

Meer informatie: yosemitepinesrv.com

alle 151 artikelen over Verenigde Staten

Bekijk alle artikelen