Droombaan: Met je geliefde een privé-eiland in Ierland runnen

Wie van avontuur houdt moet op deze droombaan reageren. Het relatief onbekende Ierse eiland Great Blasket in Ierland zoekt twee mensen die in de komende zomer de vakantiehuisjes en het koffiehuis willen runnen.

Great Blasket Island, de kans is groot dat je er nog nooit van hebt gehoord. Het eiland ligt voor de zuidwestelijke kust van Ierland. Het is niet zo heel groot; ongeveer 4,5 vierkante kilometer. En je raadt het al. Op het eiland vind je een paar idyllische vakantiehuisjes. Waar je kunt verblijven om te genieten van de Ierse natuur.

Oh, en een populaire koffietent. Maar de eigenaren Alice Hayes en haar partner Billy O’Connor willen na jaren het niet meer zelf doen. Ze zoeken nu een stel dat de vakantiehuisjes en de koffietent overnemen. Voor het hoogseizoen, de zomer dus. Het eiland heeft diverse goudgele stranden en is perfect voor wandelingen.

Alice en Billy knapten de woningen een tijd geleden op. Ze wonen op het nabijgelegen Dingle Peninsula en gooien nu de droombaan op internet. Waarbij je Billy wel zult ontmoeten, omdat hij de boottochten naar het eiland regelt.

Dit is een baan voor avonturiers. In de zomer komen er zo’n 400 bezoekers per dag naar het eiland. En stromend warm water is er niet. Oftewel; je moet water koken voor je kunt douchen. Er is ook geen elektriciteit op het eiland. Of wifi. Maar je mobiel heeft wel gewoon bereik, dus je kunt internetten.

Het gaat om een baan van 1 april tot 1 oktober 2020. En het is een tijdelijke baan, dus wat let je? Wie kan er zeggen dat hij een heel eiland moet runnen met zijn geliefde?

Hoe kan ik me inschrijven?

Je kunt jezelf opgeven voor de droombaan via email. Ook als je vragen hebt kun je mailen naar Alice op [email protected].