blijf op de hoogte!

blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Fotograaf uit de stad Dildo legt penisvormige ijsberg in Canada vast

Fotograaf Ken Pretty uit de stad Dildo zag een ongebruikelijke ijsformatie op zee voor de kust van Canada. Hij plaatste de foto's op Facebook en kreeg een lawine van gewaagde woordspelingen. Die tot grote hilariteit zorgen. Wat is jouw eerste gedachte als je de foto's ziet? 

Het was een rustige lentedag toen de Canadese fotograaf Ken Pretty een interessant gevormde 9 meter hoge ijsberg zag voor de oostkust van Newfoundland. Terwijl hij de beelden van zijn drone zag besefte Pretty dat de ijsmassa een duidelijke gelijkenis vertoonde met een karakteristiek deel van de mannelijke anatomie.

De drone maakte unieke beelden

"Vanaf het land gezien was het niet helemaal duidelijk," zei Pretty. "Maar toen ik de drone eenmaal in de lucht had was het duidelijk hoeveel het eruit zag op nou ja, weet je ..." Pretty's beelden van de fallische berg zorgden voor een stortvloed aan hilariteit op Facebook. Veel gebruikers speculeerden dat de ijsberg waarschijnlijk snel voorbij Dick's Cove, Newfoundland zou drijven. Een ander vroeg: "Is dat waar baby-ijsbergen vandaan komen?"

Grappige opmerkingen

Pretty geeft toe dat de naam van zijn geboorteplaats Dildo aan de grap heeft bijgedragen. De Toronto Star geef zijn verhaal de kop: "Dildo man vangt fallische ijsberg in Conception Bay". Hij kan er om lachen. ,,Het is allemaal leuk. Iedereen maakt zich tegenwoordig zorgen over de kosten van levensonderhoud", zei hij. "Maar als deze berg een glimlach op de gezichten van mensen kan toveren, is dat het allemaal waard."

Pretty zei dat de gelijkenis zo duidelijk was dat velen dachten dat de afbeelding nep was. “Mensen geloven niet dat het echt is. Ze denken dat het gephotoshopt is en zo, 'zei hij. "Ik kan je vertellen - het is echt." IJsbergen zijn lange tijd een lucratieve aantrekkingskracht geweest voor toeristen, die tijdens de lentemaanden massaal naar de oostkust van Newfoundland trekken terwijl de stukken ijs, gekalfd van de Groenlandse ijsplaat, de Atlantische Oceaan afdrijven. De regering van Newfoundland en Labrador beheert de Iceberg Finder-website en heeft vastgesteld dat er momenteel 66 ijsbergen voorbij drijven. Een dag nadat Pretty de berg had gefotografeerd, stortte de bolle top in.

Bekijk de Facebookpost