Voor liefhebbers van de Efteling gaat binnenkort een grote wens in vervulling. Deze zomer kun je je tentje opzetten in de Efteling. Er komen twee locaties: Het beroemde Sprookjesbos bij de Gouden Bal en op het water bij de Vliegende Hollander.

Meerdere plekken beschikbaar

De Efteling heeft al hotelkamers waar je kunt overnachten, met bijvoorbeeld ook themasuites. Er zijn ook vakantiewoningen en groepsaccommodaties voorhanden in het park. Maar het attractiepark heeft geen kampeerterrein. Maar dat gaat dus veranderen, al is het maar tijdelijk. Deze winactie geldt alleen voor de zomer helaas.

Het Sprookjesbos

Zo kun je kamperen in de Efteling
Zo kun je heerlijk kamperen in de Efteling.

Bij het Sprookjesbos komen zes tweepersoons tenten. En het zou de Efteling niet zijn als ze er niets bijzonders van maken. Bij de beschrijving valt te lezen: ‘Je buren zijn bijzondere figuren, zo kan het zijn dat af en toe iemand voorbij huppelt met haar rode kapje en een mandje met koekjes.’

Er komen zes tenten in het Sprookjesbos.
Er komen zes tenten in het Sprookjesbos.

Bij de Vliegende Hollander

Dit is de bijzondere tent bij de Vliegende Hollander.
Dit is de bijzondere tent bij de Vliegende Hollander.

De meest bijzondere overnachting is op het water bij de Vliegende Hollander. Dit is meer een plek voor twee personen. Al krijg je er wel een duidelijke waarschuwing bij: ‘De overbuurman is nogal een licht ontvlambaar type, maar rustige gasten ondervinden hier geen hinder van.’

Het uitzicht vanuit je tent.
Het heerlijke uitzicht vanuit je tent.

Slapen bij Max & Moritz

Ook bij Max & Moritz kun je een overnachting winnen. Dit is iets minder spectaculair als de tenten, maar nog steeds erg leuk. En als het gratis is, waarom niet toch?

Ook in deze blokhut kun je gratis overnachten.
Ook in deze blokhut kun je gratis overnachten.

Zo doe je mee!

Wil jij gratis kamperen in De Efteling? Doe dan mee met de winactie. Het enige dat je hoeft te doen is op de site van Natuurhuisje aan te melden. Maar daar hoort wel een motivatie bij. De aanmeldingen met de beste motivatie winnen. De winnaars worden op 22 januari bekend gemaakt. Wees er dus snel bij. Oh, en als je meedoet plant de Efteling voor elke inschrijving een boom.

Doe mee via de site van Natuurhuisje.nl. Je kunt voor alle drie de opties meedoen.
Voor slapen in het Sprookjesbos: klik dan hier
Voor kamperen bij de Vliegende Hollander: klik dan hier
Voor slapen in de blokhut: klik dan hier

De Efteling en Natuurhuisje.nl

De Efteling werkt voor deze actie samen met Natuurhuisje.nl, een site die ik ook gebruik voor een een bijzonder huisje in de natuur. Dit zijn mijn tips voor overnachten in een natuurhuisje in Nederland.