Video: Jonge olifant heeft woedeaanval - Droomplekken.nl

blijf op de hoogte!

blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

Jong olifantje heeft woedeaanval

Een jonge olifant heeft de dag van zijn leven. Een jeep met toeristen op safari zien een groep olifanten voorbij komen. Het jonge dier gaat op de grond liggen, om daarna de meest gekke bewegingen te maken. Maar waarom? De video is al meer dan 28 miljoen keer bekeken, kijk maar waarom.

Het voorval gebeurde in het beroemde Serengeti National Park, een van de beste natuurgebieden ter wereld. Het ligt in het westen van Tanzania en is perfect voor unieke safari's.

Hij lijkt jeuk te hebben, al is er op het internet een hele discussie ontstaan of het dier niet een woede aanval heeft. De titel is: Baby olifant heeft een tantrum. Oftewel een woedeaanval, al kun je het ook een vervelende bui hebben.

Bijzonder gedrag

Ik heb geen idee waarom hij het doet, maar vindt de beelden erg lief en bijzonder. Volgens mij vindt hij het gewoon prettig om door het zand te rollen en dingen te doen die jonge dieren doen. Wat denk jij?

Ook grappig is het om te zien hoe volwassen dieren even komen kijken, maar gewoon door lopen. Zo van, we wachten wel even tot het voorbij is. 

Bekijk de video