Kledingmerk betaalt jou om te gaan skiën, maar alleen als je vaak valt

Ben jij een onervaren skiër? Of ken jij iemand die met moeite van de piste komt? Dan is dit wat voor jullie.

Het kledingmerk Tenson heeft een ludieke actie bedacht. Ze zoeken iemand die hun skikleding kan testen. Op een intensieve manier. Dus zoeken ze iemand die vaak valt, gek is op een koprol en graag sneeuw hapt.

Zodat ze kunnen laten zien of de kleding het ook aan kan. En je mag iemand meenemen. Bijvoorbeeld om je uit de sneeuw te halen als je weer eens bent gevallen.

Zo ongeveer moet het er uit zien 🙂

Deze snowboarder heeft het heel lastig bij een skilift. De man bij de lift blijft het proberen met hem. Al is dat niet eenvoudig. Maar laten we eerlijk zijn, de eerste keer met zo'n lift is ook lastig toch?

Wat kun je winnen?

Tenson zoekt twee mensen die al skiënd en vallend hun nieuwe kleding willen testen. Je krijgt de reis aangeboden en je wordt er voor betaald. Het loon bedraagt 25 euro per uur. Oftewel; je kunt de kleding dus ook testen bij de après-ski.

In de vacature zie je eigenlijk maar een voorwaarde: “Je moet een expert zijn in vallen, zowel bij de liften als op de piste zelf”. De trip gaat naar Zweden, naar het skigebied Idre Fjäll. Dit is één van de grootste skigebieden in Scandinavië. 

Het is inclusief vier dagen skipas en 8 uur privéles. Om je niet alleen te voelen, mag je een vriend meenemen.

Helaas is de inschrijvingsdatum voorbij. Maar als je Droomplekken.nl volgt zul je veel meer van dit soort wedstrijden voorbij zien komen.

Ook leuk

Ik heb de afgelopen jaren zowel privéles als groepsles geprobeerd op mijn wintersportreizen. Hierbij mijn antwoord op de vraag of je wel of niet skiles moet nemen.